PROKUŠANO!

Znate li trik za odabir pravog rumenila?

18.04.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Dosad ste ga usklađivali s uvijek promjenjivom nijansom tena i nije vam uspijevalo? Uskladite ga s bojom očiju! Evo na koji način

Onima kojima je maskara najvažniji make-up saveznik, zaljubljenice u rumenilo mogle bi poručiti: 'Očito niste pronašle svoju idealnu nijansu!' Jednom kad otkrijete rumenilo koje laska vašem licu, brzo ćete zaključiti da se malo koja maskara ili koji drugi make-up proizvod mogu nositi s njegovim pomlađujućim i transformativnim moćima

Kako biste bili sigurni u izbor nijanse i teksture rumenila, zaboravite na pravilo usklađivanja s nerijetko problematičnom bojom puti i odaberite ono koje će naglasiti jedinstvenu boju vaših šarenica i osvježiti izgled čitavog lica.

Svijetlosmeđe oči istaknuti će ružičasto rumenilo sa svjetloljubičastim pigmentom jer vješto naglašava zelenkaste i svijetlosmeđe nijanse šarenice. Izbjegavajte rumenila narančastih nijansa jer će prigušiti ljepotu kolorističkog miksa u vašim očima.

Tamnosmeđe oči
s natruhama žutog istaknut će ružičasto rumenilo s naglašenim ljubičastim pigmentom. Izbjegavate smećkaste nijanse rumenila jer se stapaju sa žutilom u očima i poništavaju željeni efekt. Umjesto da naglase najbolje na licu, učinit će ga jednoličnim.

Plavooke ne mogu pogriješiti odabirom ledenoružičastog ili rumenila u nijansi breskve jer pogled čine još svjetlijim i prodornijim. Pogriješit ćete samo ako na obraze nanesete ljubičasto rumenilo u kojem će se vaše oči utopiti i izgledati manjima nego što jesu.

Zelene oči toliko su rijetke da bi zaista bila šteta ne naglasiti njihovu iznimnu smaragdnu ljepotu. To će vam uspjeti s bilo kojom nijansom ružičastog rumenila. Izbjegavajte tamnoljubičaste nijanse rumenila koje će neutralizirati zelenilo vaših egzotičnih šarenica.