MLADE SNAGE

Znate li tko je najbolje odjeveni muškarac?

30.03.2013 u 11:21

Bionic
Reading

Zayn Malik, član boy benda One Direction, pobijedio je u izboru za najbolje odjevenog muškarca, odlučio je jedan britanski site koji se bavi modnim stilom celebova

Prema stranici MyCelebrityFashion.co.uk, 20-godišnji Zayn najbolje je odjeveni muškarac u ovoj godini ostavivši iza sebe i vrlo poznata imena poput Davida Beckhama, Justina Timberlakea, kolegu iz 1D-ja Harryja Stylesa, Chrisa Browna i naravno, Roberta Pattinsona

Zayn je pobijedio jer je, prema podacima te stranice, njegov modni stil bio dosad najčešće pretraživan, prenosi HollywoodLife.

'Sjajno je vidjeti nekoliko novih celebrity imena među prvih 10 u ovom izboru. Britanci se vole ugledati na slavne koji imaju stila, a momci iz One Directiona iako su vrlo mladi imaju što reći po tom pitanju. Zato što god mediji pisali o Zaynovom ljubavnom životu, njegov je stil odijevanja bez greške i on se jako dobro zna predstaviti u najboljem svjetlu', rekao je urednik tog web-sitea Bobbie Malpass.

Inače, iako imaju samo dva albuma, One Direction u kratkom je roku stvorio vojsku fanova diljem svijeta. Ugledni magazin Forbes krajem 2012. objavio je svoju godišnju listu '30 od 30' na kojoj se nalazi 30 najboljih mladih glazbenika u dobi do 30 godina. A među 30 najboljih našli su se i teen miljenici 1D.