ASTRO PROFILI

Znate li koji su najbolji poslovi za odmjerenu Vagu

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 12.12.2017 09:58
  • Objavljeno 12.12.2017 u 09:58
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage su diplomatične i sklone suradnji. Sukladno njihovom temperamentu, ne odgovaraju im poslovi puni rizika i opasnosti. Da bi dale svoj poslovni maksimum bitno im je mirno, uredno i ugodno okruženje. Donosimo izbor poslova koji najviše odgovaraju Vagama

Kozmetičar ili stilist

Vage oba spola izuzetno puno polažu na vanjštinu. Vrlo su vješte u njezi bilo kojeg dijela tijela, sređivanju frizure, nanošenju šminke i odabiru odjeće. Mnogo će istraživati i eksperimentirati kako bi najbolje udovoljile klijentima. Pritom ih njihov izgled čini vjerodostojnima u ovoj profesiji budući da i same izgledaju elegantno i ukusno.

Grafički dizajner

Vage su u zanosu kad su god u mogućnosti estetski oblikovati stvari. Dizajneri ovog znaka uživaju u stvaranju sklada putem boja i proporcija te u slikovnom prenošenju osjećaja ili poruka. Vage koje su stručne u korištenju Photoshopa autori su mnogobrojnih vizualnih šala koje kruže mailom i društvenim mrežama.

Arhitekt

Vaga je vrhunski kandidat za ovu profesiju jer ima jak vizualni talent i podjednako istančan smisao za detalje i za širu sliku. Razumije se u proporcije, dobro poznaje materijale i majstorski kombinira elemente u skladnu cjelinu. U prilog joj ide i uspješna interakcija s klijentima, izvođačima i dobavljačima. Može napraviti sjajnu karijeru i kao dekorater interijera.

Trgovac umjetninama

Sklonost prema umjetnosti i kulturi u sprezi sa smislom za posao vode Vagu prema ovom zanimanju. Prepoznaju kvalitetu i ljepotu, razumiju što kupci žele i uspješno nagovaraju. Pomaže im i istančan osjećaj za stil i aktualne trendove.

Odvjetnik

Vagini glavni aduti za ovu profesiju su analitičnost, osjećaj za poštenu igru i sposobnost uvjeravanja. Odvjetnici u ovom znaku nemaju jako agresivan nastup kao neki kolege. Pobjeđuju na suđenjima uz pomoć precizne manipulacije i šarma. Razoružat će protivnika, svjedoka i suca prije nego shvate što ih je snašlo.

Službenik u kadrovskoj

Tipična Vaga dobro komunicira, navodi ljude da surađuju i da izraze svoje želje, nedoumice i neslaganja. S takvim je vrlinama kvalificirana za intervjuiranje kandidata za posao, pregovaranje o plaći i rješavanja problema unutar osoblja.

Posrednik i savjetnik

Profesionalni posrednici i savjetnici moraju sagledati sva pitanja i činjenice te pomoći ljudima u postizanju dogovora. Vage vole raspravljati, suprotstavljati argumente i pronalaziti kompromise. Dodamo li njenu sposobnost šarmantnog uvjeravanja, zaključujemo da je top-kandidat za ovu profesiju.

  • +34
  • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!