Najpodatniji partneri

Ljubav nije uvijek muka: otkrijte četiri zodijačka znaka koja je najlakše voljeti!

10.12.2017 u 08:09

Bionic
Reading

Postoje ljudi koji svoje partnere i simpatije stavljaju na kušnju, a postoje i oni koji drugoj strani ugađaju, izlaze u susret i olakšavaju život. Predstavljamo četiri znaka s kojima ljubav u pravilu nije muka.

Bik

Nema odanijeg i nepokolebljivijeg znaka od Bika. Kada Bik voli, potpuno je odan i posvećen predmetu svoje ljubavi. Ne drži voljenog u neizvjesnosti, ne ostavlja ništa u zoni nejasnog. Sve stavlja na sunce i i nedvosmisleno obznanjuje partneru svoje emocije. Takva je vrsta odanosti i posvećenosti rijetkost u zodijaku. Pronađete li je, budite zahvalni i nemojte ništa mijenjati.

  • +40
Poznati bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe

Riba vjerojatno ima najveće i najzaljubljivije srce u cijelom zodijaku. Vrlo razvijena empatija omogućuje joj da duboko osjeća sve što proživljavaju njeni bližnji. To je motivira da na sve načine udovoljava onom koga voli. Riba pokazuje kakva bi ljubav trebala biti kad se u nju ne bi miješali sebičnost i niži porivi.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rak

Najbrižniji i najobzirniji zodijački znak.  Bit će uvijek na raspolaganju voljenom i stavljati njegove potrebe iznad svojih. Na njega se može računati i u dobru i u zlu.  Osjeti li da se veza klima, nastojat će je spasiti davanjem ustupaka partneru.  Ako je žrtva prijevare, ponudit će oprost pod uvjetom da se krivac zavjetuje na vjernost u budućnosti.

  • +44
Poznati rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vaga

Zaljubljena Vaga želi da svi budu sretni i zadovoljni, a osobito oni koje voli. Voljna je podnijeti brojne žrtve na raznim životnim područjima da bi postigla i očuvala sklad u vezi. Da bi čim duže ostala dopadljiva i poželjna vodit će brigu o svom zdravlju, ljepoti i eleganciji. Trudit će se štititi partnerov ugled i prestiž u javnosti makar trebala cijelo vrijeme lagati i tajiti.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia