JENNA ORTEGA

Zna to i zvijezda hit serije 'Wednesday': Trendi šiške i najpoželjnija frizura su odličan spoj

11.01.2023 u 14:28

Bionic
Reading

Jenna Ortega, 20-godišnja glumica koja je zahvaljujući ulozi tinejdžerice Wednesday Addams u Netflixovoj seriji 'Wednesday' stekla brojne simpatije, briljirala je na crvenom tepihu ovogodišnje, 80. dodjele nagrade Zlatni globus

Ortega, koja se proslavila ulogom Harley Diaz u Disneyjevoj seriji 'Stuck in the Middle', za ovu je prigodu nosila efektnu dugu haljinu asimetričnog kroja i boje pijeska, a potpisuje ju Gucci.

Bio je to ujedno zanimljiv stilski iskorak od klasičnih gothic izdanja u kojima smo viđali njezinu junakinju Wednesday u internatu Nevermore.

Jedna od predvodnica ponovnog oživljavanja goth-chic estetike napravila je nevjerojatan modni zaokret i svojom novom frizurom prepunom volumena, postignutim slojevitim šišanjem.

  • +10
Jenna Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Raskošna haljina s voluminoznim plisiranim rukavima i zanimljivim prorezima sa srebrnim detaljima pokazala se dobrim izborom, a nekoliko srebrnih ogrlica (Tiffany & Co) zaokružilo je ovaj stajling za koji je mlada glumica zaslužila samo pohvale.

DODJELA ZLATNIH GLOBUSA

Senzacionalna izdanja: Pogledajte glamurozne kreacije slavnih ljepotica na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju

Prirodan make up i moderna frizura bob duljine, koja ne silazi s ljestvica popularnosti već neko vrijeme, dali su ovom stajlingu trendi vibru.

Ako ste uvjereni da 'zavjesa' šiške najbolje funkcioniraju samo na dugoj kosi, Jennina frizura dokazuje upravo suprotno.

Slojeviti bob s krajevima isfeniranim prema van, nadahnut stilom 60-ih, i trendi šiške odlično izgledaju pa ako priželjkujete promjenu, možda vas nadahne ova frizura mlade glumice koja je bila nominirana za Zlatni globus u kategoriji mjuzikla i komedije.

Inače, kako je najavljeno, veliki Netflixov hit 'Wednesday' dobit će drugu sezonu.

U seriji ulogu neponovljive Morticije ima Catherine Zeta-Jones, njezinog supruga Gomeza glumi Luis Guzman, ujaka Festera Fred Armisen, a Pugsleyja Isaac Ordonez.