KAO DA SU SE DOGOVORILE

Kome bolje stoji: Salma i Jessica iznenadile u gotovo identičnim haljinama

11.01.2023 u 12:50

Bionic
Reading

Proslavljene glumice Salma Hayek i Jessica Chastain nisu propustile sinoćnju dodjelu Zlatnih globusa kojim započinje sezona dodjela nagrada u Hollywoodu

Glamurozna ceremonija koja je i ujedno i svojevrstan signal nominiranima i pobjednicima u utrci za najprestižniju holivudsku nagradu, Oscar, vratila se u velikom stilu.

Naime, zbog kontroverzi koje su obilježile dodjelu Zlatnih globusa 2021., svečanost je tad ostala bez TV prijenosa, a pobjednici su proglašeni putem društvenih mreža i na internetskoj stranici Zlatnog globusa.

No ove godine, dodjela 80. po redu nagrade Zlatni globus bila je u znaku sjaja i blještavila, a kao i obično, mnogi su pogledi pratili prelijepe holivudske zvijezde, Salmu Hayek i Jessicu Chastain.

  • +18
Salma Hayek i Jessica Chastain Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / AMY SUSSMAN / GETTY IMAGES / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / FREDERIC J. BROWN / AFP / PROFIMEDIA

Njihove senzacionalne opravice u bež tonovima i ukrašene svjetlucavim kamenčićima koje su izgledale gotovo identično nisu nikako mogle proći nezapaženo.

DODJELA ZLATNIH GLOBUSA

Senzacionalna izdanja: Pogledajte glamurozne kreacije slavnih ljepotica na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju

Stajlinzi zavodljive Meksikanke i elegantne zvijezde hvaljenog filma 'Dobra sestra' s Eddiejem Redmayneom u glavnoj ulozi, vrlo brzo postale su predmetom brojnih komentara.

Sudeći po viđenom, stilisti dvaju glumica imali su prilično slične vizije.

LILY JAMES

Brineta koja je maestralno utjelovila Pamelu Anderson u raskošnoj vatrenocrvenoj haljini privlačila poglede

Pogledaj galeriju

Salma je u prvi plan istaknula svoje bujne obline u pripijenoj haljini Guccijevoj sa svjetlucavim detaljima i crnim naramenicamaa koja privlači poglede dok je crvenokosa Jessica bila poput princeze u senzacionalnoj haljini koju potpisuje Oscar de la Renta s efektnom paukovom mrežom načinjenom od sitnih kristalića, a elegantna frizura i upečatljiv nakit zaokružili su ovo besprijekorno izdanje lijepe glumice.