AVA KARABATIĆ:

'Živim od ljubavi, a ne od novaca, od Vlade ništa ne očekujem'

04.06.2012 u 06:35

Bionic
Reading

'Slušala sam svoje srce i nije mi žao. Meni je pobjeda ovo što je publika napravila, jer ljude ne možeš zavarati', izjavila je Ava te otkrila da je ponosna na sebe

Iako se nije plasirala u finale 'Survivora', Ava Karabatić je za portal S media izjavila da se osjeća kao da je pobijedila, prenosi srpski Svet.

'Nekoliko država je glasalo za mene, ne mogu se ne osjećati kao pobjednica. Bilo što može biti namješteno, ali ovo je za mene prava pobjeda. Osjećam se kao da sam dobila nagradu koju novac ne može zamijeniti. Od početka sam govorila da se dobro dobrim vraća. Ponosna sam, sretna i zahvalna svima koji su za mene glasali', izjavila je Ava koja, iako je zaslužna za Vladinu pobjedu, od svog dobrog prijatelja i simpatije ne očekuje ništa.

'Ja živim od ljubavi, a ne od novaca. Slušala sam svoje srce i nije mi žao. Meni je pobjeda ovo što je publika napravila, jer ljude ne možeš zavarati. Ništa ne očekujem ni od Vlade ni ni od koga drugog', rekla je Ava kojoj je cilj završiti fakultet, a želja joj je i da sljedeće godine bude novinarka u novoj sezoni 'Survivora'. Za kraj je rekla da bi joj bilo drago i da je Milan pobijedio.

'Za obojicu nisam mogla glasati', zaključila je Ava.