Svaka je ručno izrađena

Zimska chic bajka: Nova Larie kolekcija vjenčanica slavi ljepotu i ženstvenost

07.12.2022 u 16:00

Bionic
Reading

Za najvažniji dan u životu svake žene - vjenčanje, dizajnerica Marina Matić pripremila je ženstvene, chic, a ujedno i vrlo elegantne vjenčanice

Odabir vjenčanice uvijek pobuđuje razne emocije stoga je kolekcija vjenčanica 'Chic bajka' kreirana za sve odvažne buduće mladenke koje žele izgledati drugačije i biti zapamćene. Naglašena silueta sirena kroja koja prati liniju tijela, čipka, perle, cvjetovi, cirkoni i poludrago kamenje samo su dio detalja ove kolekcije, stoji u priopćenju.

Svaka vjenčanica iz Larie radionice je ručno izrađena, ručno vezenih perlica i poludragog kamenja, a za jednu je potrebno čak 336 sati predanog rada.

Osim sirena kroja tu je i A kroj gdje til naglašava svu raskoš. Za neke haljine je potrošeno 30-50 metara tila i čipke. Prorez daje efekt zavodljivosti za odvažnije mladenke, dok je perje već nekoliko sezona nazaobilazan detalj za chic vjenčanice. Naglašena ramena uvijek ističu ženstvenost i profinjenost. Za naglašavanje i isticanje oblina odabir su vjenčanice sa korzetima koje su posebno ženstvene.

Kroz svaki model Larie je ostavila svoj prepoznatljiv trag i sve vjenčanice izrađuju se po mjeri i preferenciji klijentice. Zimska chic bajka i vjenčanje iz snova može početi sa Larie vjenčanicama koje slave ljepotu žene u svakom smislu.

  • +6
Larie Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish