privukli su poglede

Ova mladenka pokazala je zašto su 'princeza' vjenčanice vječne, a tu su i djeveruše - ljepše dugo nismo vidjeli

11.10.2022 u 12:27

Bionic
Reading

Vjenčanje Samanthe Marquart i Thomasa Duttona u Veneciji bilo je slavlje ljubavi i romantike u punom sjaju, a pažnju su, osim mladenkine vjenčanice privukle i djeveruše u laskavim slip haljinama te nekoliko slavnih uzvanika

Vjenčanje organizirano u Veneciji odmah dobiva predznak izuzetno romantičnog, a u upravo su ondje sudbonosno 'da' izrekli fotografkinja Samanthe Marquart i producent Thomasa Duttona. Njihovo blistavo vjenčanje i Veneciji okupilo je i neka slavna lica.

Tako je u senzacionalno dotjeranoj svadbenoj povorci viđen glumac Aaron Paul koji je stigao zajedno sa suprugom Lauren Parsekian i njihovom preslatkom 4-godišnjom kćerkicom Story, kao i glumica Sophia Bush koja je bila jedna od djeveruša, a plesačica Julianne Hough pažnju je privlačila odličnom srebrnom haljinom ukrašenom asimetričnim volanima.

  • +16
Vjenčanje Samanthe Marquart i Thomasa Duttona Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nema sumnje, ovo vjenčanje bilo je prava poslastica divnih kreacija. Počevši od mladenke koja se za vjenčanje u talijanskom gradu bogate povijesti odlučila za jednako tako tradicionalnu vjenčanicu.

Raskošna vjenčanica u potpunosti prekrivena čipkom imala je sve elemente prave, princeza vjenčanicae – gornji dio u obliku korzeta te volumiozne i raskošne suknje koju je pratio bogat, također čipkasti šlep. Bajkoviti izgled pojačavali su i spuštene čipkaste naramenice koje si mladenki nježno padale preko ramena, kao i kosa skupljena u nisku pundžu s nekoliko pramenova puštenih da slobodno padaju s prednje strane.

Mladenka je koračala uz ruku pod ruku sa svojim novim suprugom Thomasom koji je izgledao vrlo elegantno u crnom odijelu.

No, pokoji pogled, s dobrim razlogom, ukrale su i djeveruše. Odjevene u slip haljine boje bjelokosti i s tankim naramenicama, djeveruše su pojačale romantični i elegantni prizvuk ovog talijanskog vjenčanja o kojem će se pričati još jedno dulje vrijeme.