RASKOŠNO IZDANJE

Odabranica francuskog princa sve je zadivila u spektakularnoj vjenčanici

24.10.2022 u 20:16

Bionic
Reading

U crkvi Saint –Louis des Invalides u Parizu ovoga vikenda u bračnu luku uplovio je francuski aristokrat, princ Joachim Murat, s 40- godišnjom partnericom Yasmine Lorrane Briki, čiji je odabir spektakularne vjenčanice rijetke ostavio ravnodušnim

‘Željeli smo odati počast francuskom modnom umijeću’, objasnili su mladenci svoj odabir odijela i vjenčanice s detaljima stvorenim tehnikama kakve su se koristile za vrijeme Carstva i viđale na jaknama Napoleonovih generala i maršala.

  • +9
Vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Princeza Yasmine, obdarena pravim umjetničkim talentom, sama je osmislila dizajn tijare od bijelog zlata optočene dijamantima i ukrašene biserima oko središnjeg Muratovog monograma osvijetljenog smaragdom koji joj je princ Joachim poklonio za rođenje njihova sina.

Mladenkinu tijaru izradio je draguljar Julian Pelliccia, dok vjenčanicu potpisuje brend Hervé Moreau Couture. Stvorena od svile boje slonovače, raskošna vjenčanica stiže s izvezenim zlatnim motivom pčela i polja pšenice - djelo alžirske dizajnerice Anisse Belkebir, baš kao i šlep dug 3,08 metara koji simbolično označava datum rođenja njihova sina, 3. kolovoza.