još jedan zigmanov uspjeh

Svjetska pop zvijezda zablistala u hrvatskom dizajnu

04.05.2017 u 20:01

Bionic
Reading

Nema previše domaćih kreatora koji su uspjeli na hrvatskom modnom tržištu, a još je manje onih koji su se na neki način uspjeli probiti i na strano. Jedan od njih je riječki dizajner Juraj Zigman koji se može pohvaliti time da je njegovu kreaciju odjenula američka pjevačica albanskog porijekla Bebe Rexha

Zigmanovi futuristički kostimi pokazali su se i ovoga puta punim pogotkom, a dizajneru i 27-godišnjoj seksi Albanki Bebe Rexha komplimenti ne prestaju stizati sa svih strana svijeta.

'Hvala ti, jako volim ovaj 'komad'', poručila je oduševljena Bebe Rexha našem dizajneru pored fotografija nje u zlatnom kostimu, u kojem je u srijedu navečer nastupila na koncertu u Amsterdamu.

'Smeta mi kad mislimo da smo uspjeli ako netko slavan odjene naš komad, a zapravo time samo hranimo ego. Radije bih pitao slavne koga oni žele nositi. Pola njih ni ne zna kojeg dizajnera nose, napišu im to na papir pa nauče napamet. I kao, moramo biti ushićeni i ponosni zbog toga? Volio bih da mene odaberu Beyonce, Rihanna ili Cate Blanchett i da uistinu žele da ih ja odijevam', nedavno je za tportal izjavio Juraj Zigman.

Thank you @beberexha for wearing ZIGMAN custom made piece 😍😍😍 #zigman #corset #beberexha

A post shared by 🇿 🇮 🇬 🇲 🇦 🇳 (@zigman_official) on

#beberexha @beberexha 😘

A post shared by 🇿 🇮 🇬 🇲 🇦 🇳 (@zigman_official) on

#beberexha @beberexha 💣💥

A post shared by 🇿 🇮 🇬 🇲 🇦 🇳 (@zigman_official) on

Thank you Amsterdam

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

This is what I do backstage btw.... #ImNotNormal

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Suradnja sa slavnom pjevačicom nije prvi Zigmanov uspjeh. U veljači je u njegovim kreacijama grupa Little Mix, koja je svjetsku slavu stekla pobjedom u britanskoj inačici 'X Factora', nastupila na dodjeli Brit Awardsa.