IZNENADILI SVE

Kraj još jednog holivudskog braka: Nakon 8 godina razvode se Fergie i Josh Duhamel

15.09.2017 u 09:48

Bionic
Reading

Iako su se rastali već prije nekoliko mjeseci, pjevačica i glumac tek su sada odlučili istupiti u javnost službenom objavom da je njihovom braku došao kraj. Razloge nisu rekli, a o četverogodišnjem sinu Axlu brinut će se zajedno

Nakon trinaest godina veze, od čega osam godina provedenih u braku, pjevačica Fergie i njezin suprug, glumac Josh Duhamel, odlučili su krenuti svatko svojim putem. Roditelji četverogodišnjeg sina Axla medijima su poslali zajedničku izjavu, u kojoj su otkrili kako su se rastali već prije nekoliko mjeseci.

  • +6
Fergie i Josh Duhamel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Puni ljubavi i poštovanja, odlučili smo nastaviti svatko svojim putem već početkom ove godine. Kako bi našoj obitelji dali priliku da se prilagodi novonastaloj situaciji, željeli smo razvod držati što duže privatnim i ne dijeliti ga s javnošću. Bili smo i uvijek ćemo biti tu jedno za drugo, kao i za našu obitelj.'

42-godišnja pjevačica boravila je u Rio de Janeiru, u kojem je promovirala svoj novi album 'Double Dutchess', dok je 44-godišnji glumac bio s njihovim sinom u Los Angelesu. Oboje su snimljeni bez vjenčanog prstena na ruci.

Vijest je objavljena samo nekoliko dana nakon što je Fergie ismijala posljednje glasine kako ona i suprug očekuju drugo dijete.

8 years!! Love you babe.

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on

'Čula sam mnogo glasina na tu temu. Stvarno ne znam što donosi budućnost', rekla je za jednu radiopostaju. Par se već duže vrijeme nije pojavljivao zajedno, no u siječnju su ipak proslavili osmu godišnjicu braka. Tada je Duhamel na Instagramu objavio obiteljsku fotografiju i napisao: '8 godina! Volim te!', a Fergie je objavila zajedničku fotografiju s dirljivom čestitkom.

U svibnju ove godine Duhamel je u javnosti govorio koliko su on i Fergie 'stvoreni jedno za drugo'. Par je započeo vezu 2004. godine, nakon što se bend Black Eyed Peas, u kojem je tada pjevala, pojavio kao gost u seriji 'Las Vegas', u kojoj Duhamel glumi. Zaručili su se tri godine kasnije, a vjenčanje je održano u siječnju 2009. godine. Nedugo nakon toga Fergie je javno progovorila o tome da je biseksualka.