U STOCKHOLMU

Zgodni Šveđani: Najelegantniji par s kraljevskih dvora opet ukrao pozornost

24.05.2023 u 13:50

  • +4

Princeza Sofia i princ Carl Philip

Izvor: Profimedia / Autor: Christine Olsson/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Princ Carl Philip i njegova supruga, princeza Sofia, uvijek su u središtu zanimanja medija, pa su se i ovoga puta pomno dotjerali na dodjeli Polar Music Prize upriličenoj u Stockholmu

Princ i princeza bili su bez sumnje među najzapaženijim uzvanicima na dodjeli nagrada u Stockholmu, a i ovoga puta su bili na visini modnog zadatka.

Po mnogima najzgodniji par s kraljevskih dvora plijenio je mnoge poglede u elegantnim modnim kombinacijama.

ZNA ŠTO SE NOSI

Chic i osvježavajuće u isti tren: O otkačenom odijelu princeze Victorije još će se dugo pričati

Pogledaj galeriju

Lijepa princeza i majka troje djece izgledala je očaravajuće u nježno, cvjetnoj haljini dugih rukava, kreaciji brenda byTiMo, koja je kao da je stvorena baš za nju. Stajling kojem je nemoguće naći manu zaokružila je frizurom oblikovanom u ženstvene uvojke i nenametljivim make upom, dok je njezin suprug bio vrlo elegantan u klasičnom crnom odijelu.

Njegova sestra, princeza Victoria, koja će jednoga dana zasjesti na švedsko prijestolje, odlučila se za upečatljivu haljinu od tila, i to u limunski žutoj, s potpisom domaćeg brenda H&M, upotpunivši look štiklama Gianvita Rossija, chic frizurom i velikim naušnicama također u žutoj.

Inače, dodjelu nagrada najboljim glazbenicima nisu propustili ni švedski kralj Carl XVI. Gustaf i njegova supruga, kraljica Silvia.