beauty hit

Svi žele ovako mirisati: Sezona je cvjetnih parfema, a za jednim vlada pomama

24.05.2023 u 11:39

Bionic
Reading

Društvene mreže već odavno su postale izvorom trendova, i to ne samo po pitanju mode. Sada, zahvaljujući TikToku, svi žele jedan parfem. Mod Vanilla, miris koji je dizajnirala Ariana Grande postao je vrući hit

Parfem je vrlo često onaj završni dodir, poseban dodatak koji ističe nasu osobnost. Svi nesumnjivo traže svoj prepoznatljivi miris koji će automatski buditi željene asocijacije.

Tu jedinstvenu moć asocijacija entuzijastično koriste najbolji nosovi diljem svijeta. No, iako u svakoj parfumeriji postoji obilje nijansi mirisa, samo je nekoliko parfema koji su zaista osebujni i koji se izdvajaju iz mase.

Novi parfem Ariane Grande, nazvan Mod Vanilla sada je jedan od onih koji svi žele, moglo bi se reći parfem trenutka. Sa 190 milijuna pregleda na TikToku, ovaj je miris postao must have za mnoge ljubitelje ljepote.

Zašto je parfem Mod Vanilla Ariane Grande takva senzacija?

Bez okrutnosti prema životinjama i 100 posto veganski, koncepcija ovog parfema je besprijekorna. Ali njegova tajna prije svega leži u mirisnoj piramidi, koja je jednako senzualna koliko i moćna. Miris Mod Vanilla otvara se vrlo ekspresivnom gornjom notom koja sadrži akcente ružičaste frezije, crne šljive i mošusa.

Kako bi uravnotežio ovaj snažan olfaktorni DNK, parfem dobiva delikatniju notu zahvaljujući sibirkoj perunici, mirisu bijelih pralina i lišća jasmina. Slatka donja nota vanilije i kakao maslaca upotpunjuje ovu piramidu poput mirisnog zagrljaja koji umiruje tijelo i um.

Ova složena i vibrantna piramida nedvojbeno je jedinstvena i nudi nezaboravno mirisno iskustvo da osvaja sve one koji s njom dođu u dodir. Izvješća brojnih beauty ovisnica na Tik Toku upravo to ističu, navodeći apsolutnu neodoljivost ovog parfema koji broji vrtoglavih 190 milijuna pregleda. Inače, parfem dolazi i u ružičastoj verziji, naziva Mod Blush, no vanilija zasad ima veći broj obožavatelja.