IDE UZ SVE

Od Meghan Markle do Alicije Vikander: Ovaj raskošni modni komad očarao je slavne dame

24.05.2023 u 12:10

Bionic
Reading

Neopjevani junak u ormaru brojnih zaljubljenica u modu proteklih godina postao je bodi, a slavne dame svoj omiljeni primjerak pronašle su u ponudi njujorškog brenda Khaite

Šveđanka Alicia Vikander, u Cannesu s ciljem promocije svog nadolazećeg filma ‘Firebrand’, pojačala je glamur na crvenom tepihu, ali je spakirala i nekoliko ležernijih lookova koji su posebno zapeli za oko uredništvu modne biblije Vogue.

Alicijina dugogodišnja stilistica Victoria Sekrier objavila je fotografiju na kojoj nosi model traperica Hewey s potpisom njujorškog brenda Khaite i detaljem srebrnih nitni duž pojasa. Njima je pridružila bodi boje slonovače s križnim dekolteom i efektom oblikovanja tijela, zahvaljujući tkanini od krep žerseja.

Poput traperica i ovaj bodi stiže s potpisom brenda Khaite koji svjetsku prepoznatljivost može zahvaliti Katie Holmes i njezino stajlingu u znaku skupocjenog kompleta od kašmira.

Osim švedske glumice, spomenuti bodi osvojio je i brojne druge dame iz svijeta slavnih. Uoči hoda crvenim tepihom u Cannesu, britanska ljepotica Rosie Huntington-Whiteley s ovim laskavim bodijem luksuznog izgleda pohvalila se na Instagramu, a godine 2020. i vojvotkinja od Sussexa.

Na svečanoj ceremoniji otvaranja igara Invictus u nizozemskom Zuiderparku, s bodijem brenda Khaite stvorila je jednostavan, no izrazito efektan crno-bijeli outfit.

Stroge, ravne crne hlače podignula je ovim bodijem sa spuštenih ramena u boji slonovače, koji se u prodaji još uvijek nalazi po cijeni od 730 eura. Sve tri zvijezde stilizirale su ga na sličan način, odlučivši se ili za traperice visokog struka ili krojene hlače, bez ičega što bi odvlačilo pažnju s njegovog elegantnog dizajna

Kao što je slučaj s brojnim bestselerima brenda Khaite i ovaj bodi zaradio je svoje cjenovno pristupačne zahvaljujući popularnim lancima trgovina uličnom modom.