izgledaju odlično

Zgodne Hrvatice pokazale kako jeftini komadi mogu izgledati skupo

01.07.2017 u 09:47

Bionic
Reading

Da se jeftine krpice mogu isfurati tako da izgledaju skupo, dokazale su Nives Celzijus i Katarina Baban koje su plijenile izgledom. Atraktivne Hrvatice zablistale su u Zarinoj odjeći i pokazale kako se nose aktualni trendovi

Da Hrvatice prate trendove, to odavno dobro znamo. Kao vjerne zaljubljenice u modu koje će i zadnju kunu uložiti u trendi krpicu, Hrvatice slove za jedne od najbolje odjevenih žena u svijetu, a da ono što nosimo ne mora biti skupo da bi izgledalo lijepo, potvrdile su pjevačica Nives Celzijus te glumica i dizajnerica Katarina Baban.

Obje su se dame odlučile za odjevne komade poznatog brenda ulične mode Zara i pokazale da za svega stotinjak kuna možete izgledati fenomenalno.

Atraktivna Nives plijenila je pažnju u bijelim palazzo hlačama visokog struka sa zlatnim gumbima i bijelom crop topu koji je naglasio njezine raskošne obline, koje Nives rado ističe. Elegantne hlače s elastinom koje ističu figuru trenutno su rasprodane, no pjevačica je na vrijeme ugrabila svoj primjerak.

Iako je pjevačica nakon što je prekinula brak s nogometašem Dinom Drpićem još uvijek slobodna, slutimo da to neće biti još tako dugo, jer tko bi odolio ovom izdanju zgodne Nives.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Poznata ljepotica u posljednje je vrijeme smršavjela zahvaljujući napornom radnom ritmu i obiteljskim obavezama, no unatoč brojnim komplimentima na račun izgleda, Nives je nedavno za tportal izjavila kako bi 'voljela vratiti koji kilogram'.

Zvijezda 'Zlatnih dvora', glumica Katarina Baban koja se odnedavno okušala i kao dizajnerica, pokrenuvši vlastiti modni brend Lilith, ovim je stajlingom objasnila zašto pokraj glume, tako dobro pliva i modnim vodama.

Osječka glumica zablistala je u Zarinoj trendi haljini koja je od vrha do dna naš odabir broj jedan. Zašto? Upečatljiva haljina nema jedan ili dva, već pet detalja koji su apsolutni 'must have' ove sezone – spuštena ramena, gingham uzorak, predimenzionirane rukave, 'A' kroja je te se veže oko struka, a trenutno je snižena na 199,90 kuna.

Što drugo reći nego – bravo Kate! Plavokosu glumicu većinom viđamo u kreacijama vlastitog potpisa, no ovoga puta ni ona nije mogla odoljeti hit haljini, a ako vas zanima koje hit komade do 200 kuna možete pronaći na prvim ovosezonskim sniženjima, zavirite ovdje.