kraljica transformacija

Nives Celzijus: 'Cijelu noć nisam spavala od uzbuđenja'

29.05.2017 u 13:23

Bionic
Reading

Iako su na početku mnogi o njoj imali predrasude, uključujući članove žirija, Nives Celzijus se pokazala kao odlična zabavljačica, imitatorica i najveće iznenađenje četvrte sezone showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Spisateljica i pjevačica te odnedavno i glumica pobjedu je odnijela transformacijom u Anthonyja Kiedisa, frontmena benda Red Hot Chilli Peppers. Nives je za tportal otkrila kako je proslavila pobjedu i što je čeka u narednom razdoblju

'Još mi se nisu slegle emocije, bila sam pod dojmom cijelu noć, čak su mi i djeca bila budna čitavu noć od uzbuđenja. Iako se show snimao ranije, nekako dok sam sebe ne vidiš na televiziji da si pobijedio i reakciju publike, to nije pravi osjećaj. Moram priznati da me malo bila frka zbog publike jer su ranije, na sreću ne na mojim nastupima, znali imati hate stav. A pobjeda nije pobjeda ako većina nije zadovoljna', ispričala nam je Nives.

Svojim posljednjim energičnim nastupom u showu podigla je sve na noge iako nije bila najzadovoljnija prije izlaska na pozornicu jer joj je teško palo to što ima puno teksta i mora puno skakati po pozornici.

Iz tjedna u tjedan iznenađivala je svojim odličnim nastupima i pokazala nepoznato lice, a sa svakim nastupom dobivala je sve više obožavatelja. Jedna od najupečatljivijih transformacija bila joj je ona u Cher te u člana benda The Prodigy, odnosno Keitha Flinta.

Nakon što je pobijedila Nives je slavila s kolegama i timom produkcije showa.

'Dali smo si oduška i proveselili smo se propisno, a mislim da ću sa svojom ekipicom i prijateljima imati još jedno slavlje', otkrila je. Sad je očekuje udarni tempo. Nastavlja sa svojim pjevačkim i kazališnim nastupima.

'Čeka me radno ljeto i jako mu se veselim. Iz velikih projekata ulazim u druge velike projekte. Još uvijek igramo predstavu 'Vitez slavonske ravni' u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku. Kad je riječ o glumi, vidjet ćemo što će biti, ali vjerujem da će se nešto novo otvoriti', kaže Nives.

Kroz galeriju fotografija se prisjetite dosadašnjih zabavnih nastupa ovogodišnje pobjednice showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

  • +2
Pobjednica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Branko Banjac