odlično joj pristaje

Zgodna promjena: Albina ima novu, zanimljivu frizuru

05.10.2022 u 23:15

Bionic
Reading

Frizura koju je svaka žena naučila raditi još dok je bila djevojčica uvijek je u modi, a dokazuju to brojne slavne glave koje rado furaju - pletenice. Bilo da se preferira riblja kost, 'neuredni' stil za plažu, decentna pletenica za posao ili pak u kombinaciji s maramom i drugim modnim dodatcima, s njima se rijetko kad može pogriješiti. Splitska pjevačica često ih i rado nosi

Jednostavne, simpatične, pristaju svim dužinama kose i mnogi ih obožavaju, a sviđaju se i našim poznatim damama. Pletenica je svestrana frizura, ovisno o tome kako je se odluči nositi. Njima naše dame rado daju poseban štih svojim cjelokupnim lookovima.

Albina Grčić je svakako jedna od njih. Svojim fanovima pokazala fotografiju nastalu u liftu nakon posjete frizeru, a na kojoj se može vidjeti kako je svoiju dugu plavu kosu osvježila s čak šest pletenica, od čega su dvije crvene boje.

Dugu pletenicu je nosila i u Rotterdamu kad je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, a komplimente na račun ljepote i stajlinga dobila je sa svih strana svijeta, a imala ih je i u showu 'Ples sa zvijezdama' te u spotu 'La La Love' gdje je dugu kosu podijelila u četiri velike pletenice.

Inače, pletenice, osobito one sitne, ležerno spletene oko lica, bile su veliki hit u 60-ima ili 70-ima. Mnoge su trendsterice rado isprobale ovaj trend koji pouzdano 'skida' godine jer ima pomlađujući efekt. Bez problema ih se može isplesti i za blagdane i ukrasiti ukosnicama ili rajfom od baršuna koji će dati svečaniji štih.

  • +3
Albina Grčić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Takozvane baby pletenice davno su popularizirale superzvijezde poput Gwen Stefani, Christina Aguilera, a sada ih rado nose Ariana Grande, Gigi Hadid te Dua Lipa. Trendovi iz posljednjeg desetljeća prošlog stoljeća očito pašu onima koji u to vrijeme skoro pa nisu bili ni rođeni.

Izvor: Društvene mreže