TAKO COOL

Nećete požaliti: Ako se ne želite odreći duge kose, obavezno isprobajte ovu chic frizuru

01.09.2022 u 14:55

Bionic
Reading

Ako ste i vi među onima koji ni ne pomišljaju na šišanje, sigurno će vas oduševiti jednostavna i praktična frizura koje ne zahtijeva puno truda

Ukoliko su i vama dojadili konjski rep ili messy punđa, a ne pada vam na pamet ošišati se, pravo je vrijeme da isprobate nešto novo.

Pletenice, neuništivi modni klasik, vratile su se u velikom stilu, a slavne su ih ljepotice entuzijastično prihvatile.

Novi/stari modni trend začas se proširio društvenim mrežama pa jednostavna pletenica pod hashtagom #ponybraid ima više od 825.000 pregleda na TikToku i gotovo 4000 objava na Instagramu.

Oko ove frizure nećete trebati puno vremena, a njezina je prednost u tome što izgleda mladenački i chic.

MINIJATURNI TOPIĆI

One odvažno nose trend koji nije za svakoga, a imaju se i čime pohvaliti

Pogledaj galeriju

Među prvima koja ju je isprobala je Bella Hadid, 25-godišnja manekenska zvijezda koja sa svojom sestrom Gigi stvara modne trendove. It djevojka, koja je svojedobno proglašena za ženu s najsavršenijim licem na svijetu, kosu je splela u ležernu pletenicu, a kao i obično, na sve su strane pljuštali komplimenti.

Trik je u tome da je ispletete vrlo ležerno te svakako izvucite pramenove oko lica, baš kao Bella, koja je i tu jednostavnu frizuru uspjela učiniti nevjerojatno trendi.

Naravno, Pinterest i Instagram prepuni su cool ideja za frizure koje uključuju pletenice pa svakako isprobajte neki od ovih ženstvenih stilova.