LIJEPO I ŽENSTVENO

Pletenice su novi hit ove sezone; evo nekoliko cool ideja za neodoljive frizure

29.12.2020 u 09:25

Bionic
Reading

Nakon što je Taylor Swift u svojem novom spotu 'Willow' predstavila i svoju novu šarmantnu frizuru pomalo starinskog stila, svi žele imati kosu spletenu u cool pletenice

Nagrađivana američka glazbenica Taylor Swift je oduvijek kreirala i mijenjala trendove, a nakon što je u svom novom spotu pokazala kako je pletenica koju smo obožavali u djetinjstvu, doista vječiti trend koji izgleda uvijek cool, trendseterice su poludjele za ovom cool i praktičnom frizurom.

Radi se o fantastičnom rješenju za one dane kad ne znate što biste s kosom, osobito za sve one kojima je dosta messy punđa ili visokog repa.

Taylor je i svoj novi album 'Evermore' najavila s klasičnom 'francuskom' pletenicom, ležernom i kulerski raščupanom...

Dakle, ako želite rekreirati takvu frizuru, ne trebate se brinuti hoće li ponegdje ispasti neposlušni pramen - to je ono zapravo što i želite.

  • +4
Svi luduju za pletenicama Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov-spot-gice / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pletenice smo tako vidjeli i na mnogim slavnim curama poput glumice Amber Heard, voditeljice Ashley Roberts, manekenke Belle Hadid, Rumer Willis...

  • +5
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: BDG / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bez obzira sviđaju li vam se parcijalne pletenice ili klasična kakvu ima Taylor, ovo je vrlo efektna i ženstvena frizura, a savršena i za one situacije kad niste stigli oprati kosu ili kad kosa 'odbija poslušnost', no bez problema je možete isplesti i za blagdane i ukrasiti ukosnicama ili rajfom od baršuna koji će dati svečaniji štih.

Sviđaju vam se pletenice, ali niste sigurni što odabrati? Evo nekoliko odličnih ideja koje smo pronašli na Instagramu koje vas možda nadahnu: