PRAVA IDILA

Ovako lijepa Splićanka troši kalorije: Albina pokazala kako uživa u hrani pa spretno skočila na SUP dasku

24.06.2021 u 11:54

Bionic
Reading

Zgodna Albina Grčić koja je uspješno predstavila Hrvatsku na natjecanju Eurosong s pjesmom 'Tick-Tock' te je po mišljenju mnogih trebala proći u finale, nakon naporne godine, punim plućima uživa na Jadranu

Lijepa glazbenica na svojem je Instagram profilu gdje je prati veliki broj obožavatelja, pokazala kako joj na ljetovanju zabave ne nedostaje.

Mlada studentica engleskog jezika i književnosti, s prijateljicom provodi nezaboravne dane na Jadranu, pa je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj vješto barata SUP daskom.

Omiljena varijanta surfanja, SUP, odnosno stand up paddling, jako se svidjela i lijepoj Albini, a njezina je objava u kratkom roku stekla puno lajkova. 

Sportske aktivnosti sudeći po svemu zaslužne su za besprijekornu figuru omiljene glazbenice budući da je ranije na svojem Instagram profilu pokazala i kako bez grižnje savjesti uživa u pizzi i slasnim palačinkama.

Inače, na ovogodišnjoj se dodjeli Porina gdje je osvojila nagradu u kategoriji novi izvođač godine, pobjednica Dore prvi put u javnosti pojavila sa svojim dečkom, Ivanom Ćalušićem, inače nogometašem Solina. Ranije je otkrila da je veliko bogatstvo imati takvu osobu pored sebe te da jedno drugo podržavaju u svojim karijerama, razmjenjuju iskustva i savjetuju se.

  • +2
Albina polufinale Eurosonga Izvor: EPA / Autor: ROBIN VAN LONKHUIJSEN