ZADIVLJUJUĆA FIGURA

Zgodna glumica mami uzdahe u bikiniju

15.08.2016 u 17:52

  • +3

Katie Cassidy

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Televizijska glumica Katie Cassidy, koja je slavu stekla zahvaljujući seriji 'Arrow', osvježenje od ljetnih vrućina potražila je na plaži u Miamiju gdje je plijenila pažnju istesanom figurom

Atraktivna glumica u seriji 'Arrow' glumi odvjetnicu Laurel Lance i superheroinu Black Canary, a tajna njezine vitke i fit figure je disciplinirana tjelovježba.

Intenzivno trenira te različite vrste tjelovježbe, kardio vježbe, trčanje, jogu i dizanje utega kombinira s uravnoteženom prehranom bogatom bjelančevinama i povrćem, dok crveno meso izbjegava.

'Važno je da svaki dan radiš nešto drukčije i da nastavljaš stavljati nove izazove pred svoje tijelo', kaže Katie i dodaje: 'Budim se svakodnevno u pet ujutro i odlazim u teretanu kako bih s trenerom odradila vježbe prije odlaska na snimanje. Priznajem da ponekad nije lako, ali se definitivno isplatilo jer uživam u svemu.'

Da se uloženi trud isplatio, govori to što je nakon uloge u seriji 'Arrow' atraktivna glumica potpisala s filmskim studijom Warner Bross ugovor prema kojem će glumiti u različitim serijama o superherojima, uključujući već spomenutu 'Arrow', 'The Flash' i 'Legends of Tomorrow'.