ASHLEY ROBERTS

Zgodna članica Pussycat Dollsa otkrila je svoj jeftini beauty trik koji možemo svi isprobati

24.06.2020 u 18:32

Bionic
Reading

Ashley Roberts, članica Pussycat Dolls i radijska voditeljica prava je modna inspiracija, a atraktivna Amerikanka u Londonu, ni tijekom karantene zbog globalne pandemije nije odustala od svojih razigranih modnih kombinacija

Plavokosu voditeljicu fotografi su pratili u stopu za vrijeme 'lockdowna' u Londonu gdje je svakodnevno privlačila poglede u svojim otkačenim kombinacijama, a u nedavnom je intervjuu otkrila kako joj je moda na neki način bila ispušni ventil u tim trenucima.

'Mnogi su mi rekli: 'Kako ti se da toliko dotjerivati za posao, pa ti radiš na radiju!. Na to sam im odgovorila da se sređujem radi sebe. Čak i kad sam kod kuće, volim lijepo izgledati, to zbilja popravlja raspoloženje. Za mene je moda poput igre i oduvijek sam voljela smišljati zanimljive odjevne kombinacije. Dok sam živjela u Los Angelesu stalno sam nosila crnu i tamne nijanse, ali otkako sam se preselila u Veliku Britaniju, puno sam otvorenija prema bojama i uzorcima', rekla je 38-godišnjakinja.

  • +5
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Avalon / Avalon Editorial / Profimedia

Otkrila je i svoj beauty trik kojim se koristi godinama. 'Masaža četkom! To zbilja čini čuda za lijepu kožu, to je nevjerojatna stvar. Potiče limfnu drenažu, cirkulaciju i rješava se celulita. Izmasiram se četkom prije tuširanja i ne propuštam nijedan dan. Razlika se vidi. Preporučujem svima, a nećete bankrotirati!', rekla je Ashley.

Iako izgleda kao da pršti od samopouzdanja Ashley kaže da i ona ima trenutke kad nije zadovoljna svojim izgledom.

'Imam i ja svoje napade nesigurnosti. Posebno kad vidim neke naše stare fotografije, odmah pomislim: 'Pa zašto sam to nosila?. To se najviše odnosi na stajlinge tamo negdje s početka 2000-ih. U jednom smo trenutku na pozornici nosile bizarne velike remene preko minica i vrućih hlačica - to je izgledalo zbilja strašno. Osim toga, ekstenzije nam nisu bile dobro pričvršćene za kosu! A tek one traperice niskog struka kakve su nosile Christina ili Britney? Danas možete iskombinirati ponešto stila 80-ih ili 90-ih i to izgleda wow, ali taj početak 2000-ih...Ne znam što smo mislile tada', smije se danas članica Pussycat Dollsa.

  • +6
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / Goff Photos / Profimedia