PRAKTIČAN IZBOR

Što kažete na francuski bob? Ova popularna frizura lako se održava, a idealan je izbor kada poželite istaknuti jagodice

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 24.06.2020 15:14
  • Objavljeno 24.06.2020 u 15:14
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Instagram / ddp USA / Profimedia

Ako razmišljate o novoj frizuri koja će vašoj kosi istovremeno podariti buntovan i šik izgled s trendovskim predznakom, takozvani francuski bob predstavlja idealno rješenje

Riječ je o frizuri koja je sjajna iz brojnih razloga. Prvo, udovoljava želji za značajnijom promjenom frizure, no ne na način da samo štedi vrijeme na feniranju kose već daruje opušteni dojam koje su brojne dame pokušale usavršiti tijekom izolacije.

Drugo, ako ste pretjerano eksperimentirali s tretiranjem kose bojama i frizerskim alatima poput pegle za kosu i želite ukloniti svu štetu, s francuskim bobom to možete učiniti sa stilom. Osim navedenog riječ je o frizuri koja se s lakoćom održava čime ne gubite dragocjeno vrijeme na stiliziranje, a neurednu privlačnost daruje joj prirodno sušenje.

  • +2

Taylor LaShae

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U odnosu na brojne druge verzije bob frizura, francuski bob specifičan je po dužini kose koja završava u ravnini usta i ravnim šiškama do obrva, međutim njezine moderne inačice malo su manje krute po pitanju duljine koja seže i do ključne kosti ili do jagodica, a njezina glavna identifikacijska značajka je stav – treba izgledati lagano i prozračno, no ne previše 'sređeno'.

U svijetu slavnih dama najbolji primjer za modernu inačicu francuskog boba onaj je poznate francusko-kolumbijske glumice i modela Taylor LaShae, a želite nešto konkretnije provjerite i druge vrste popularnih bob frizura kako biste odabrali onu koja će vam stilom najviše odgovarati.