JESMO LI U ZALEĐU

Žene uzvraćaju udarac: One imaju navijačku himnu

12.06.2014 u 09:25

Bionic
Reading

Hrvatska glazbena scena ima novu žensku skupinu, Gelato Sisters, spremnu da prvim singlom 'Nogometna utakmica' pokori scenu i osvoji navijače, ali i ženski dio populacije koji se velikim dijelom za vrijeme nogometnog ludila osjeća kao da stoji u zaleđu

Sanja, profesorica glazbenog, Romana, flautistica, i Marija, pjevačica koja se okušala u mjuziklima, u svom singlu progovaraju o ženskim problemima i pogledima kada je nogomet u pitanju!

Upravo su snimile i objavile pjesmu 'Nogometna utakmica (U zaleđu)', no za razliku od ostalih, pomalo predvidljivih 'loptajućih' pjesama, ovdje se radi o tipično ženskim problemima koji nastaju tijekom nogometnog ludila.


Gelato Sisters su atraktivni ženski trio koji svoj izričaj bazira na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters. Standardi swinga 30-ih i 40-ih godina poput 'In the mood' ili 'Boogie Woogie Bugle Boy' već su sastavni dio njihovog repertoara, ali trio se nije tu zaustavio, nego koketira i sa zvukom ženskih grupa pedesetih i ranih šezdesetih godina. Iza njih je božićni singl i spot 'Tiha noć', a široj publici prvi put predstavile su se na projektu grupe Swingers 'Božićna ekstravaganca'.

Glazbu su potpisali Robert Mareković i Dinko Stipaničev dok su tekstualni dio zajedničkim snagama napisali Jana Fabijanić i Robert Mareković.

Producentski dio djelo je Tvrtka Hreleca iz MikrofonStudija.

Kakvi problemi muče žensku populaciju usred nogometnog ludila, objasnit će vam djevojke iz grupe Gelato Sisters!