MUŠKARCI MISLE:

'Žene u modernoj odjeći izgledaju promiskuitetno'

13.08.2010 u 10:24

Bionic
Reading

Iako žene obožavaju vrtoglavo visoke štikle poput louboutinki i iznimno uske haljine poput onih koje kreira Herve Leger, muškarci smatraju da u takvoj odjeći one izgledaju jeftino

Žene u uskim haljinama i visokim potpeticama muškarcima šalju drugačiju poruku od one koje žele. Najnovije istraživanje pokazuje kako muškarci smatraju da žene u takvim haljinama izgledaju promiskuitetno. Upravo tim riječima ispitani muškarci komentirali su fotografije žena u modernoj odjeći.

U istraživanju je sudjelovalo 1348 muškaraca, a više od polovine njih poslužilo se pomalo nepristojnim komentarom prilikom ocjene odjeće koju žene danas odijevaju. Čak i oni koji nisu bili toliko oštri u svojim komentarima ocijenili su da žene u trendi odjeći izgledaju lako i jeftino. Muškarcima se najmanje sviđaju preuske haljine, a ne vole ni korzete ni visoke štikle. Žene u modernoj seksi odjeći doživljavaju atraktivnima, ali s njima se ne bi upuštali u ozbiljnu vezu.

Neki stručnjaci kažu da muškarci površno gledaju na žene koje samo žele biti u trendu te da uska odjeća i visoke štikle ne znače nužno da je žena promiskuitetna. Bilo kako bilo, čini se da još uvijek velik broj muškaraca misli da odjeća čini čovjeka.