LUDE 20-E

Žene na putovanjima vole seks za jednu noć

21.06.2012 u 09:25

Bionic
Reading

Žene u 20-ima na putovanjima uživaju u seksu za jednu noć, a tijekom tjedan dana imaju i po nekoliko partnera

Putovanja su uglavnom zabavna sama po sebi, ali za žene mlađe od 30 putovanja su zanimljivija nego drugima jer se ne svode

samo na opuštanje i odmor. Naime, najnovije istraživanje otkriva da žene u 20-ima na putovanjima uživaju i u seksu za jednu noć.

U istraživanju koje je provela internetska stranica MissTravel.com sudjelovalo je 30.000 ispitanica. Sve one odgovarale su na deset pitanja o svojemu seksualnom ponašanju tijekom ljetnih godišnjih odmora. Više od 40 posto ispitanica mlađih od 30 godina priznalo je da su na putovanjima prakticirale seks za jednu noć.

Oko 10 posto njih reklo je da su tijekom jednotjednog odmora imale pet ili više seksualnih partnera. Više od 30 ispitanica u istom vremenskom razdoblju imalo je jednog seksualnog partnera. Uočeno je da su žene sklonije promiskuitetnom ponašanju tijekom odmora, odnosno putovanja nego u svakodnevnom životu.

'Vrlo je očito da žene postaju seksualno slobodnije kada napuste svoju poznatu zonu ugode. Putovanje je odličan afrodizijak jer protrese čovjekovu svakodnevnu rutinu i navodi na seksualne avanture, i to ne samo žene, nego i muškarce', rekao je za Daily Mail direktor MissTravela.

Ovo nije prvo istraživanje koje je pokazalo da su žene seksualno opuštenije i otvorenije tijekom putovanja. I australska i američka istraživanja u posljednje dvije godine pokazala su taj trend. Zanimljivo je da se na putovanjima seksualno opuste i žene koje u su u svojemu svakodnevnom životu vrlo čedne i sramežljive.