SANDI CENOV:

'Žene mogu raditi roštilj samo ako su u toplesu'

13.05.2012 u 12:24

Bionic
Reading

Kako je za popodnevne sate bila najavljena kiša, Narodni roštilj na Bundeku počeo je ranije nego što je bilo predviđeno – u 10.30 sati. Uz puno hrane i zanimljivosti, dobra zabava se na Bundeku odvijala u društvu mnogih poznatih. Cijelu manifestaciju predvodio je, naravno, Davor Dretar - Drele

'U ladovini mi je lipo. Na suncu mi je horor film! Ovo mi je genijalno: ljudi iskoriste vikend za druženje. Veselje, dobra klopa, pivica i ćakulanje! Čovjeku malo treba da bude sretan, u tome je poanta čitave priče', rekao je Luka Nižetić koji je današnji dan proveo na zagrebačkom Bundeku gdje je održan treći u nizu Narodni roštilj uz Pik.

Sit i zadovoljan, družio se s kolegama glazbenicima koji su baš poput njega dan odlučili provesti u druženju i čavrljanju uz roštilj.

Na Bundek je stigla i Neda Parmać, i to u društvu svog psića Poka: 'U devet godina koliko je postojao Feminem, nisam se uspjela naći s curama na roštilju', rekla Neda koja je odlučila iskoristiti roštilj Narodnog radija za druženje s bivšom kolegicom iz benda Pamelom Ramljak, koja je pak bila oduševljena što joj je roštilj majstor ujedno i omiljeni radijski voditelj Davor Dretar - Drele. Priznala je da voli dobro pojesti te da je za njezinu zavidnu figuru ipak najzaslužnija genetika.

Složila se da je tužno da se bend morao raspasti da bi se djevojke okupile oko roštilja. Priznala je da je lijena sam kuhati te da je roštilj idealna razbibriga za muškarce i da ne bi bilo fer oduzeti im to zadovoljstvo.

Filip Dizdar na roštilj je došao u društvu svoje prelijepe djevojke Ane Perduv, poznate gastro kolumnistice koja se pokazala kao izvrsna roštilj majstorica i odala da joj dečko ne pravi društvo u 'seksi kuhinji'. Narodni roštilj je posjetio i Sandi Cenov koji je na Bundek došao izliječiti stres oko završetka novog albuma. Začudio se kada je čuo da u natjecateljskom djelu programa sudjeluje i jedna ženska ekipa.

Priznao je da roštilj smatra muškom disciplinom, a da ga žene mogu spravljati jedino ako su gole do pasa. Redoviti gost Narodnog roštilja je i Denis Dumančić koji je otkrio kako uskoro seli u blizinu Bundeka te da uživa šetajući oko jezera. I poznatom zagrebačkom bendu Pink studio roštiljade Narodnog radija postale su idealno mjesto za popodnevnu razbibrigu, pa su tako, nakon jarunskog, svratili i na roštilj na Bundeku.

Ekipi Narodnog pridružio se i novopečeni voditelj Narodnog radija Miroslav Škoro koji se, po svemu sudeći, odlično uklopio u novi tim.

Narodni roštilj uz Pik nakon zagrebačkog Bundeka ide dalje, a sljedeća je postaja Slavonski Brod. I tamo će posebno mjesto u programu zauzeti natjecanje u spravljanju roštilja u kojem je ove subote pobjedu odnio tim naziva Bilo kako. Otkrili su da je njihov tajni sastojak bila ljubav prema roštilju i dobrom društvu.