KAD ONE BIRAJU

Žene bi strastveni seks i lijepe muškarce bez dlaka

14.04.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Dobar seks ili sjajan poljubac? Muškarac krasna tijela ili predivna lica? Teška odluka, no žene su dale svoj glas. Provjerite što su odabrale

Naime, prema nekim istraživanjima, žene će oprostiti loše poljupce, ali loš seks nikako.

Kada je u pitanju sama izvedba, žene vole vatreno i žestoko. U jednom istraživanju, na pitanje bi li radije imale pola godine osrednjeg seksa ili jednu noć nezaboravnog, čak 70 posto ispitanica odlučilo se za noć strasti.
Muškarci bi se zaista trebali zapitati koliko su maštoviti i dati si malo truda jer žene očito ne vole rutinsko obavljanje posla.

Kada je pak izgled u pitanju, ženama je puno važnije lice nego tijelo. Većina bi ih prije izabrala frajera s trbuščićem, ali privlačna lica nego nekog savršeno isklesanog tipa koji ima blago rečeno ružno lice.

Ženama je važnije da muškarac ima privlačno lice nego isklesano tijelo

Na oprezu, osim ružnih frajera, trebaju biti i oni dlakavih leđa. Žene, baš poput većine muškaraca, vole glatka tijela. Čak 75 posto žena radije bi bilo s frajerom bez ijedne dlake na tijelu nego s izrazito dlakavim muškarcem. Također, ako baš mogu birati, radije bi da im frajer ima dlakavu guzu nego leđa. Muškarci, znate što vam je činiti - stisnite zube i na depilaciju!
Žene ne vole dlake na svome tijelu, pa bi, da moraju birati, radije izabrale dlakave noge nego neuredne prepone.

Osim lijepih muškaraca bez dlaka, žene, naravno, pali i moć. Naime, jedno istraživanje otkrilo je da bi čak 50 posto žena 'vježbalo' sa svojim nadređenim. Sumnjamo da baš toliko šefova izgleda seksi i privlačno.

No, kada su nove tehnologije u pitanju, žene bi se radije odrekle seksa nego interneta. Jedno istraživanje otkrilo je da bi 46 posto žena na dva tjedna radije apstiniralo od seksa nego se odreklo neta.