PLIJENI POGLEDE

Žena za sva vremena: Jane Fonda žari i pali, a napunila je 80 godina

07.05.2018 u 12:14

Bionic
Reading

Holivudske veteranke Mary Steenburgen, Jane Fonda, Candice Bergen i Diane Keaton trenutno marljivo promoviraju romantičnu komediju 'Klub zadovoljnih žena', čija se premijera u svjetskim kinima očekuje krajem svibnja

Na svečanoj premijeri u Los Angelesu svojim modnim odabirom posebnu pažnju plijenila je Jane Fonda, legendarna glumica i kraljica aerobika koja je žarila i palila 80-ih godina.

Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za jedinstven izgled 80-godišnje oskarovke na crvenom tepihu pobrinula se stilistica slavnih Tanya Gill, odjenuvši svoju klijenticu u efektno crveno odijelo ispod kojeg se nazirao nabrani ružičasti top bez naramenica. Njezinu kreaciju potpisuje slavni Brandon Maxwell, a svijetu je premijerno predstavljena u aktualnoj kolekciji ovog američkog dizajnera.

  • +12
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modnu igru crveno-ružičastim komadima Jane je istaknula odabirom crvenih štikli u špic i torbicom clutch u identičnoj nijansi odabranog topa, dok je status holivudske dive zacementirala skupocjenim nakitom u znaku efektnih dijamantnih naušnica i narukvice.

Zadatak naglašavanja mladolikog izgleda 80-godišnje glumice pripao je Emmyjem nagrađenom vizažistu Davidu De Leonu, a on se dug niz godina brine o njezinom besprijekornom make-upu na crvenim tepisima.

U novoj romantičnoj komediji ova dvostruka oskarovka tumači lik zavodljive Vivian koja najboljim prijateljicama predlaže čitanje romana '50 nijansi sive', a on uspije potpuno promijeniti njihovu svakodnevicu.

Foršpan filma 'Klub zadovoljnih žena' Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube