POZNATI NA ČETIRI KOTAČA

Žena vozi automatik, muškarac – crveni

06.02.2011 u 10:42

Bionic
Reading

Promocija novog Citroena C4 na zagrebačkom klizalištu Tuškanac privukla je obitelji koji su na sunčani vikend odlučili spojiti ugodno s korisnim: škicnuti najnoviji model iz ponude francuskog proizvođača automobila i istovremeno prepustiti svoje klince guštu da još jednom kližu sa svojim idolima, hokejašima Medveščaka

Jedan od najpopularnijih Medvjeda, golman Robert Kristan, ispred je parkirao svog metalnog ljubimca, spomenuti tip u žarkocrvenoj boji. Nije bilo greške čiji je, jer veliki natpis s njegovim prezimenom i klupskim brojem 33 bio je dovoljan da se oko njega skupi najveća grupa fanova.

'Vozim ga od početka sezone, kojih šest-sedam mjeseci. Neki moji suigrači na vratima imaju i svoju sliku, ali ne i ja jer sam često u Ljubljani, gdje me ljudi ne vole otkako sam došao igrati u Zagreb. Ovdje mi na semaforu mahnu i pozdrave, a vani, kad me prepoznaju, dobro odmjere situaciju, eventualno nešto priupitaju, pa puste na miru. Zagrepčani su zbilja dobro odgojeni, a ja sam svjestan da je sportska euforija prolazna stvar, pa se ne kujem u zvijezde, čvrsto s nogama na zemlji', objasnio je Kristan.

Za razliku od njega, voditeljica Ines Preindl o kupnji novog auta tek razmišlja.
'Zadovoljstvo je prošetati po ovakvom danu do mjesta gdje je ekipa koja nam je dala sve pozitivno od sporta. Nisam neki fan hokeja, ali mi se sviđa atmosfera koja se oko Medvjeda stvorila: pobjeđivali ili gubili, u publici se ne vidi razlika u pristojnosti. Dok je moj dvogodišnji sinčić Vito klizao s dečkima, sam sjela u probni auto i svidio mi se. Vozim od svoje 18. godine i volim jednostavnost vožnje: automatik kojim ću brzo i sigurno stići od točke A do točke B', kazala je Ines Preindl, demantirajući ovaj put tezu da žene u vožnji zanima samo linija i boja.