SVI SU POLUDJELI ZA NJIMA

Željeli biste investirati u savršen jesenski komad? Nećete pogriješiti sakoom od baršuna, kojem vrtoglavo raste popularnost

21.10.2021 u 14:24

Bionic
Reading

Sakoi su se unazad nekoliko sezona prometnuli kao apsolutni 'must have' komad, a prema podacima najpoznatije modne tražilice Lysta, u porastu je potraga za varijantama od elegantne i profinjene tkanine, baršuna

Jesen je već tu, pa ukoliko ste u potrazi za idealnim komadom koji ćete nositi u mnogim prigodama, sako je savršeno rješenje.

To dokazuju i najnoviji podaci koje je objavio Lyst prema kojima je u porastu zanimanje za sakoima od baršuna u kakvom se nedavno pojavio i princ William.

  • +7
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Dominic Lipinski / PA Images / Profimedia

Prema Lystu, pretraživanje za sakoima od baršuna u porastu je za čak 52 posto pa mnogi ovom komadu s chic notom predviđaju veliku popularnost u mjesecima koji su pred nama.

Baršunasti sakoi vrlo su isplativa investicija jer odlično izgledaju i za dnevne, poslovne ili večernje prigode.

  • +2
Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako mislite kako je ovakav komad rezerviran samo za svečane prigode, razuvjerit će vas modna ikona, Kate Moss.

Ni proslavljena 47-godišnja manekenka nije odoljela sakou načinjenom od ove meke i upečatljive tkanine koja će svakom stajlingu dati dozu glamura.

La Moss je na londonskom Tjednu mode nosila bootcut traperice, a uz njih je kombinirala smeđe kožne čizme s potpeticama, bijelu košulju i baršunasti plavi sako rekreiravši tako neodoljivi stil 90-ih.