ZAHVALNA NIJANSA

Želite osvježiti imidž, a da ne morate stalno kod frizera? Divni 'baby' pramenovi, koji nisu teški za održavanje, savršen su izbor

27.01.2022 u 13:22

Bionic
Reading

Prije proljeća mnogi požele promijeniti postojeću boju, a ima li što efektnije od suptilnih pramenova koji će osvježiti look i stvoriti efekt voluminoznije kose

Nakon tzv. hair frostinga, tehnike bojenja kose koja djeluje puno prirodnije te ima sve predispozicije skinuti balayage s trona popularnosti, pojavio se još jedan uzbudljiv trend za koji vjerujemo kako će itekako biti popularan u mjesecima koji su pred nama.

Tzv. babylights pramenovi, diskretni pramenovi u tek par nijansi svjetliji od postojećeg tona, savršeni su za brinete koje žele dati svojoj postojećoj tamnoj kosi blistavi sjaj i više volumena.

Upravo su takve pramenove nedavno pokazale modne ikone Dakota Johnson i Priyanka Chopra, a rezultat je impresivan.

Zvijezda 'Pedeset nijansi sive' dobro je poznata po svojoj bujnoj kosi čokoladne nijanse s prepoznatljivim 'zavjesa' šiškama, a sad je s upečatljivim baby pramenovima dodatno istaknula svoju postojeću nijansu.

Za slične se pramenove odlučila i lijepa Indijka Priyanka Chopra Jonas koju možemo vidjeti u najnovijem nastavku 'Matrixa'.

Svjetliji pramenovi kao da ste se vratili s ljetovanja sjajno su rješenje za dame s tamnom kosom.

Kako nastaju babylight pramenovi?

Riječ je o suptilnoj tehnici posvjetljivanja - ovom tehnikom boja se nanosi na područje oko lica, a pramenovi kose na koji se nanosi boja moraju biti vrlo tanki.

DAKOTA JOHNSON

Haljina kao nakit: Dakota Johnson posebnoj verziji modnog klasika ukrala je svu pozornost

Pogledaj galeriju

Babylight pramenovi posvjetljuju lice i daju novu dimenziju kosi.

I da, odlično su rješenje za sve one kojima se ne da često ići kod frizera jer nema vidljivog korijena. Štoviše, još bolje izgledaju kako kosa raste.