POSLOVNA ELEGANCIJA

Kraljica Letizia ne krije ljubav prema komadima od kože: Laskava suknja za besprijekoran stajling

27.01.2022 u 09:27

Bionic
Reading

Dok se njezin suprug nalazi u Hondurasu, španjolska kraljica Letizia sastala se u Madriru s članovima nacionalnog vijeća Španjolske udruge protiv raka, čija je počasna predsjednica

Poput britanske miljenice Kate Middleton, na novom kraljevskom angažmanu osvanula je u potpuno novim komadima i još jednom pokazala modnu odvažnost. Kraljica Letizia je jedna od rijetkih dama s kraljevskog dvora koju se u službenim prilikama ima priliku ugledati u komadima u kože, a ovoga puta zablistala je u novoj suknji od kože, laskave midi dužine i visokoga struka s dodatkom remena.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Angel Naval marina press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao i brojni komadi u njezinoj garderobi i ovaj efektan komad stiže s potpisom njemačkoga brenda Hugo Boss, a uz njega je nosila novu bluzu u svijetloj nijansi plave, a ovoj je kombinaciji dodala već viđenu pelerinu s potpisom Caroline Herrere.

Crne salonke s potpisom španjolskog brenda Magrit i odgovarajuća torbica Arch s potpisom Nine Ricci, kraljici Letiziji pomogli su zaokružiti još jedno besprijekorno, poslovno izdanje u nizu.