MODNI TRENDOVI

Želite biti u trendu ove jeseni? Nose se ove tri boje

21.08.2015 u 08:52

Bionic
Reading

Modna strujanja mijenjaju se iz sezone u sezonu, a svake godine ispliva neki novi trend

Svaka sezona nosi neku svoju boju, a ove će jeseni to biti kanarinac-žuta, kobaltnoplava i boja devine dlake, kažu stilisti.

Premda se čini da je jesen još daleko, ukoliko planirate u potragu za komadom odjeće kojim ćete osvježiti garderobu, zanimat će vas koje su boje moderne ove jeseni. Gayle Spannaus, stilistica brenda J. Crew, za Whowhatwear.com otkrila je kako kombinirati najkul nijanse ove sezone.

Kanarinac-žuta

Tko bi rekao, ali ova žestoka nijansa žute bit će totalno trendi ove jeseni!

'Ova varijanta žute odlično se slaže sa svim tonovima kože', smatra Spannaus. Za kulerski efekt kombinirajte je s bojama poput sive, crne ili bijele, a ukoliko niste dovoljno odvažni za nju, začinite look barem detaljima (marama, ogrlica, torbica…).

393246,393149,393102,393123Kobaltnoplava

Kraljevski ili denver-plava već neko vrijeme rado je viđena u brojnim modnim kolekcijama, a kako objašnjava Gayle Spannaus, ova upečatljiva boja omogućava bezbroj sjajnih kombinacija. 'Svakako nabavite nešto u ovoj boji jer je vrlo zahvalna i fantastično funkcionira i u dnevnim i večernjim prigodama', kaže Spannaus.

Boja devine dlake

Ova profinjena nijansa smeđe oduševit će fashionistice naklonjene elegantnijem modnom izrazu. Boja devine dlake savršeno se sljubljuje s grimiznom ili bogatom nijansom sive, a odiše elegancijom i glamurom. Ukoliko npr. odaberete sako, meku vestu od kašmira, ogrtač ili gležnjače u ovoj nijansi, bit ćete itekako zapaženi, a komplimenti će vam samo pristizati. Boja devine dlake najbolje funkcionira na odjeći ili obući klasičnih linija. 

'Ukoliko se odlučite za ovu boju, nikako ne možete pogriješiti jer je neprolazan modni trend u koji vrijedi investirati', smatra stilistica.