S POTPISOM lOEWEA

Zbogom rukavima: Slavne Ruskinje isfurale pletivo koje nije za svakoga

07.03.2024 u 13:25

Bionic
Reading

Jedan od najpamtljivijih komada iz kolekcije brenda Loewe za novu sezonu proljeće/ljeto postalo je pletivo izrađeno bez rukava, obavijajući tijelo modela poput gnijezda od glomazne pređe

Sa najnovijom kolekcijom za Loewe, britanski dizajner Jonathan Anderson poželio je obične komade učiniti izvanrednim, a posljednja granica otkačenosti po njemu podrazumijeva potpuno odricanje od rukava.

Uvjerljivo najveći buzz, sa kolekcijom predstavljenom protekle godine u Parizu, stvorio je efektnim pletivom koje, u nedostatku rukava, više podsjeća na pelerinu nego li kaput.

  • +2
Kardigan brenda Loewe Izvor: Profimedia / Autor: Gil-Gonzalez Alain/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izazovno za nošenje, ovo pletivo uspjelo je pronaći put do ormara slavnih fashionistica, o čemu dovoljno svjedoče prizori s predstavljanja nove kolekcije brenda u pariškom Château de Vincennes.

Crvena verzija osvojila je slavnu rusku manekenku Nataliu Vodianovu dok se njezina sunarodnjakinja, modna novinarka Ksenia Chilingarova, opredijelila za sivu.

Ovaj pleteni ogrtač u prodaji se nalazi u dužoj varijanti (3600 eura) i kraćoj (3200 eura), a španjolska Zara već je ponudila njegovu cjenovnu pristupačnu verziju, u limitiranoj verziji i s prorezom za ruke, no više se ne nalazi u prodaji.