MEG RYAN

Kraljica romantičnih komedija pokorila Pariz: Sve je zasjenila na reviji u efektnom izdanju

04.03.2024 u 09:43

Bionic
Reading

Četiri godine kasnije, voljena zvijezda romantičnih komedija iz 90-ih vratila se na pariški Tjedan mode. Ovoga puta podršku je pružila španjolskom brendu Loeweu i njegovom kreativnom direktoru, britanskom dizajneru Jonathanu Andersonu

Od šefice Zare Marte Ortege do novog direktora muške linije u Louis Vuittonu Pharrella Williamsa, nova revija modne kuće Loewe vrvila je poznatim licima a posebnu pozornost osigurala je legendarna Meg Ryan.

Na pariškom Tjednu mode holivudska ljubimica posljednji se put pojavila prije četiri godine, tada sjedeći uz bok britanskoj kolegici Pixie Lott na reviji brenda Schiaparelli.

VIP tim u Loeweu, kako naglašava britanski Vogue, nedvojbeno bi trebao dobiti povišicu za najbolji booking neke slavne osobe u ovim modnim mjesecima.

U igri nadmoći, u kojoj brendovi angažiraju zvijezde kako bi ekskluzivno prisustvovali njihovim revijama, tim dizajnera Jonathana Andersona kontinuirano iznenađuje svojom postavom slavnih uzvanika u prvim redovima revija, ali i modnim kampanjama, kao onom sa 89- godišnjom zvijezdom 'Harryja Pottera' u glavnoj ulozi.

U novoj kolekciji brenda Loewe, predstavljenoj u nekadašnjoj kraljevskoj rezidenciji Château de Vincennes na istoku Pariza, mnoštvo je komada koji odgovaraju modnom senzibilitetu 62- godišnje Ryan.

  • +4
Meg Ryan na reviji brenda Loewe Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Voluminozne kargo hlače iz kolekcije podsjećaju na modne odabire Ryan u 'Romansi u Seattleu', dok bi se uglađenije verzije novih gležnjača savršeno uklopile u preppy stil svima omiljene, neurotične štreberice Sally Albright. Karirani blejzer koji je dominirao izdanjem Meg Ryan na reviji brenda Loewe, također je nosio dašak 'Kad je Harry sreo Sally' šarma.

Možda je za Ryan iritantno stalno uspoređivanje s njezinim likovima iz kultnih romantičnih komedija, no sudeći po fotografijama s revije, ova 62- godišnja holivudska ljubimica itekako uživa u nostalgičarskim, modnim igrama.