nova frizura

Zbogom duge kovrče: Nicole Kidman objavila novu fotografiju i iznenadila dramatičnom promjenom izgleda

04.08.2021 u 10:07

Bionic
Reading

Glumica Nicole Kidman poznata je po brojnim filmskim ulogama, ali i po zavidnoj ljepoti, a njezina duga, bujna crvenkasta kosa s godinama joj je postala zaštitni znak. Međutim, Nicole se odlučila na drastičnu promjenu izgleda i fanove na društvenim mrežama šokirala novom frizurom

Nicole Kidman oduvijek se mogla pohvaliti prekrasnom frizurom, a za njezinom svjetlo crvenom kosom koju krase prirodne kovrče mnogi su zavidno uzdisali. Tijekom godina izgled je mnogo puta transformirala, vrlo često za potrebe filmskih uloga, boja kose s godinama joj je sve više naginjala plavij nijansi no dugoj kosi uvijek je ostajala vjerna. Upravo zbog toga fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu njezine obožavatelje je ostavila u nevjerici.

Naime, Nicole je objavila fotografiju na kojoj pozira s potpuno kratkom kosom obojanom u nijansu 'strawberry blonde'. Prepoznatljivu dugu plavu kosu Nicole je tako zamijenila pixie frizurom koja je iznimno popularna ove sezone. Drastično kraća frizura ostavila je u nevjerici njezine brojne obožavatelje, a nekolicina ih se nada da se ipak radi samo o periki za potrebe snimanja serije 'Roar'.

Naime, Nicole je prvo objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena u džemper, na setu snimanja serije, a u pozadini se vidi duga. Uz fotografiju Nicole je napisala: 'Na setu.' Nakon što su vidjeli njezinu novu frizuru, Nicoleini obožavatelji odmah su je počeli obasipati slatkim komplimentima u komentarima na Instagramu te su joj mnogi napisali kako im se frizura jako sviđa te da joj odlično pristaje. No, neki su bili poprilični iznenađeni Nicoleinom promjenom izgleda te su se pitali nosili li periku i nadajući se da glumica ipak nije podlegla škarama te se zauvijek oprostila od svojih dugih kovrča.

Međutim, Nicole je koji dan kasnije objavila novu fotografiju na svom profilu te tom prilikom čestitala Loganu Martinu na osvojenoj zlatnoj medalji na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Inače, Nicole je trenutno okupirana snimanjima serije 'Roar', nastaloj prema istoimenoj zbirci kratkih priča Cecilie Ahern. U novoj seriji, koja broji osam epizoda, uz Nicole Kidman zaigrat će i Cynthia Erivo, Merritt Weaver te Alison Brie. Zbirka od 30 kratkih priča prikazuje kako se žene suočavaju s nedaćama te otkrivaju važnost samopercepcije.