ISABELLA CRUISE

Ovo ne radi često: Posvojena kći Toma Cruise i Nicole Kidman objavila selfie

08.07.2021 u 20:18

Bionic
Reading

Iako je većinu života bila uspješna u tome da izbjegne znatiželjnu javnost, koju zanima ponajviše zbog slavnih roditelja, Isabella Cruise ovoga je puta popustila i zbog utakmice Engleske i Danske na Euru, objavila svoju crno-bijelu fotografiju

28-godišnja umjetnica s adresom u Londonu, o kojoj javnost želi znati ama baš sve zbog njezinih slavnih roditelja Toma Cruisea i Nicole Kidman, ipak je uspjela u svom naumu da unatoč tom silnom interesu izbjegne nepotrebna pojavljivanja. No, ovoga je puta napravila iznimku i sama objavila svoj selfie i to u sinoćnjem polufinalu između Engleske i Danske.

Na svom Instagram Storyju Isabella Cruise objavila je crno-bijelu fotografiju iz kreveta i uz nju napisala: 'Evo kako izgledam tijekom produžetaka...držim fige.' Uz to je dodala emoji britanske zastave i time jasno dala do znanja čiju je pobjedu priželjkivala. A čini se da su njezine fige donijele sreću engleskoj reprezentaciji koja odlazi u finale.

Po fotografiji se da zaključiti da je Bella ovoga puta u 'tamnoj fazi', pa je kosu pustila u svoju prirodnu smeđu, na očima je vidljiv eyeliner, a u nosu piercing.

Inače, Isabella Cruise sa suprugom Maxom Parkerom, za kojeg se udala 2015. na tajnoj ceremoniji, živi u Croydonu, predgrađu Londona. Na vjenčanju nije bila prisutna njezina majka Nicole Kidman, s kojom, otkako su joj se rastali roditelji te je ona ostala s ocem Tomom Cruiseom i njegovom Scijentološkom crkvom, i nema pretjerano blizak odnos.

Isabella Cruise Izvor: Profimedia / Autor: NR / Backgrid UK / Profimedia

Bellu su tadašnji supružnici Nicole Kidman i Tom Cruise posvojili 1992. godine., a tri godine kasnije stigao je i danas 25-godišnji Connor, koji su odgajani u scijentološkoj vjeri.