ŽESTOKI LJUBAVNICI

Zbog seksa pali s visine od šest metara

21.07.2010 u 13:56

Bionic
Reading

Kako je objavljeno u njemačkom Bildu, mladi njemački par je zbog seksa na prozoru skoro poginuo. Cijelu noć su uživali u vođenju ljubavi i harali po cijelome stanu, a na kraju su završili na prozoru, što ih je skoro koštalo života

Očito veoma zaljubljen par Mirja P. (30) i Rober K. (28), kako su službeno nazvani zbog zaštite identiteta, cijelu noć je proveo u vođenju ljubavi. Pred jutro su završili na prozoru.

Međutim, prozorsko staklo nije moglo izdržati njihov divlji seks te je puklo, a mladi ljubavnici su pali s visine od šest metara i ostali na tlu nepomično ležati.

Srećom za njih, pad su odmah uočili susjedi i pozvali medicinsku pomoć. Nakon dolaska hitne pomoći prevezeni su u bolnicu s nekoliko slomljenih kostiju.

Mladi ljubavnici, kojima se prava imena skrivaju zbog zaštite identiteta, nisu u službenoj vezi. Mirja je već duže vrijeme u braku, a Rober je njezin mlađahni ljubavnik.

Nakon što se osvijestila i došla k sebi, Mirja je izjavila da se nije seksala s Robertom te da ne zna kako je uopće došlo do pada s prozora.