TJEDNI HOROSKOP

Zbog porasta ambicija Ovnovi će se potruditi oko karijere, poslovne zamisli Bikova i Jaraca imat će potencijala, a nerealnim Rakovima prijeti razočaranje

13.07.2020 u 06:41

Bionic
Reading

Narasle ambicije potaknut će Ovnove da se ozbiljnije potrude oko karijere, a Rakove bi nerealni planovi mogli dovesti do razočaranja. Bikovima je vrijeme da upotrijebe maštu jer bi se neke zamisli mogle pokazati vrlo plodonosnima. Neobičnu poslovnu zamisao koja Jarcima padne na um ne treba odbacivati, nego valja promozgati o njoj

Ovnovi će biti zaokupljeni mnoštvom neromantičnih obaveza pa će im ljubavne aktivnosti pasti u drugi plan. Ako vam voljeni prigovori zbog nedostupnosti, odolite porivu da se otresete na njega. Odgovoran pristup obavezama utabat će vam put ka uspjehu. Dobrim planiranjem i marljivim radom možete postići mnogo.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Društvenih zbivanja kod Bikova bit će napretek. Hrabro izazivajući virus, doći ćete u dodir s mnogim zanimljivim ljudima. Sjetite se ipak da prvi dojam može prevariti. Neke od vaših zamisli mogle bi se pokazati vrlo plodonosnima, ali prije no što ih krenete provoditi u djelo, dobro provjerite sve okolnosti i pripremite teren.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Ana de Armas je horoskopski Bik, rođena je 30. travnja 1988. Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizanci, vaša objava ili komentar zasmetat će vašoj simpatiji, što će nauditi vašim izgledima za zbližavanje. Promislite prije nego što pritisnete enter. Trenutak je kao stvoren za usvajanje novih saznanja. Mozak će vam raditi punom parom i omogućavati da lako pamtite podatke. Ne dopustite da vas tuđe negativne sugestije spriječe u napredovanju.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +12
Angelina Jolie je rođena u znaku Blizanaca 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, JAviles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedorečena komunikacija i nepotpuno razumijevanje Rakove bi mogli dovesti do iznenadnog zahlađenja odnosa. Potrudite se to izbjeći. Razumljivo je da ćete zbog nerealnih planova biti uzrujani, no nemojte iskaljivati nezadovoljstvo na drugima, pa ni na onima koje smatrate odgovornima. Ne žurite s novim pokušajem dok ste vruće glave.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Margot Robbie u horoskopu je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U želji da unesu živost u partnerski život, Lavovi će drugoj strani pružiti ugodna iznenađenja. Dopustite svojoj toplini i srdačnosti da dođu do izražaja. Mogućnosti koje vam se nude uistinu su povoljne i široke, ali neće se iskoristiti same od sebe, nego samo uz pomoć vašeg umnog i tjelesnog napora.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Preko najbližih prijatelja Djevicama bi u život mogla ući osoba koja će im prilično ubrzati puls. Najradije biste se prepustili zovu srca umjesto da se opterećujete analizama potencijalne veze, ali bolje ćete proći ako budete oprezni i suzdržani. Iskoristite trenutno poslovno nadahnuće da vlastoručno postavite jake temelje za napredak.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Sofia Richie je horoskopska Djevica, rođena je 24. kolovoza 1998. Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Solo Vage neće moći dugo mirovati na jednom mjestu, nego će prkosno tragati za novim uzbuđenjima i poznanstvima. Jedna obećavajuća mogućnost mogla bi se izjaloviti ili zakomplicirati. Ne dajte se pokolebati, nego budite uporni i ustrajni. Prije nego što se odlučite za ulazak u veće troškove preko noći, sjetite se da rate kredita treba podmiriti svaki mjesec.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Vogue Williams je horoskopska Vaga, rođena je 2. listopada 1985. Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Društveni život Škorpiona će se zahuktati i dati im priliku za proširenje kruga poznanika. Slobodni Škorpioni željet će naći srodnu dušu, ali će se kretati pogrešnim putovima i upadati u zamke. Želja da radikalno promijenite postojeće stanje mogla bi vas navesti na vrlo rizične poteze. Ne ulijećite u neizvjesne projekte, nego se oslonite na razum i logiku.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci, budite iskreni prema sebi i priznajte tko je pravi krivac za napeto stanje u vezi ili za ignoriranje kojim je simpatija odgovorila na vaše udvaranje. Vjerovali ili ne, to biste mogli biti upravo vi. Prije no što krenete dalje, pažljivo isplanirajte buduće poteze. Ono što ste zamislili moglo bi naići na zid ili se ostvariti na značajno različit način.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Nepovoljan Mars navodit će Jarce na pokušaj izvođenja stvari koje im smetaju na čistac, ali rezultat bi mogao biti neželjeni raskid. Iako ćete biti pretrpani obavezama, uspješno ćete držati situaciju pod kontrolom. Vaši su radni kapaciteti veliki, ali bi romantični život mogao trpjeti.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Kate Middleton u horoskopu je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjake će brojni izlasci i živahna druženja zabavljati, ali i unijeti nemir u njihov intimni odnos. Zanemarivanjem i nepredvidivim postupcima zamjerili biste se voljenoj osobi. Rastresenost, improvizacija i površnost mogle bi vam se obiti o glavu. Nužno je da pristupite radnim zadacima s punom ozbiljnošću. Dobro razmislite prije no što posegnete za novčanikom.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe, smetat će vam neslaganje voljenog s mnogim vašim stavovima. Uzvraćat ćete mu istom mjerom, što će vam nakratko donijeti zadovoljštinu, ali dugoročno pogoršati vaš odnos. Osjećate li da ste zapeli u radu ili u traženju novog posla, zatražite tuđu pomoć. Udruženim snagama lakše ćete savladati zapreke.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.