Margaret Qualley

Zbog ovih je cipela odbacila balerinke i nije pogriješila: Ovo je model u koji se isplati uložiti

20.02.2024 u 09:35

  • +9

Margaret Qualley

Izvor: Profimedia / Autor: ULICES RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Glumica Margaret Qualley na svom vjenčanju prošle godine izazvala je senzaciju minimalističkim izdanjem, a pažnju mnogim privukla je balerinkama koje je spojila s chic vjenčanicom. No, Margaret je sada obožavanje balerinke odbacila zbog modela cipela koji svakog proljeća zavlada street styleom

Udobne i elegantne cipele uvijek su visoko na listi poželjnosti, a Margaret Qualley više je puta dokazala kako uz elegantne stajlinge je itekako moguće nositi cipele ravnih potplata. Tako je i za svoje vjenčanje na koje se obvezala na vječnu ljubav glazbeniku Jacku Antonoffu odlučila za minimalizam i spojila vjenčanicu s chic balerinkama s trakom preko lista i svojim modnim izborom izazvala pravu senzaciju.

Kasnije je Margaret, inače nesuđena balerina s manekenskom karijerom omiljene joj balerinke nosila u više navrata, nižući minimalističke i chic stajlinge.

Sada snimljena u šetnji ulicama New Yorka Margaret je pokazala kako ne odustaje od chic kombinacija. Tako je pažnju privukla stajlingom koji je uključivao sivu kariranu suknju, bijelu bluzu i vrlo efektni ljubičasti kardigan te kapu istog uzorka. A posebnu pažnju privukao je izbor cipela. Margaret je omiljene balerinke zamijenila ništa manje chic i elegantnim modelom. Riječ je o Mary Jane cipelama, modelu koji se već nekoliko sezona vraća na modnu scenu s dolaskom proljeća i ostaje prisutan sve do jeseni.

Zvijezda Netflixove serije 'Maid' i kćer slavne Andie MacDowell i bivšeg modela Paula Qualleyaje svoj omiljeni model bijele boje s dodatkom mašne na ristu pronašla u modnoj kući Chanel. Ove tradicionalne pariške cipele slove kao sjajan spoj udobnosti i elegancije, a sjajno nadopunjuju najrazličitije stajlinge od suknji pa do sada vrlo omiljenih hlača širokih nogavica. Karakterizira ih elegantnih remenčić preko rista, a tradicionalni oblik uključivao je udobnu potpeticu, dok modernije varijante uključuju i ravne modele i modele s visokim potpeticama u nizu boja i uzoraka. A modni znalci se slažu – ako biste ovog proljeća trebali uložiti u samo jedan par cipela, s Mary Jane modelom sigurno nećete pogriješiti.

  • +6
Bijele Mary Jane cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo