BRAK IM PRISTAJE

Novopečeni bračni par 'uhvaćen' u šetnji: Haljina lijepa kao vjenčanica i udobne cipele

28.08.2023 u 12:47

  • +7

Jack Antonoff i Margaret Qualley

Izvor: Profimedia / Autor: BROSNYC / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Brak dobro pristaje Jacku Antonoffu i Margaret Qualley. Novopečeni supružnici potpuno su blistali u romantičnoj šetnji gradom, prvom javnom izlasku otkako su postali bračni par. A Margaret Qualley i ovog puta je oduševila stajlingom koji odiše jednostavnom elegancijom

Zaljubljeni par koji je izrekao sudbonosno 'da' na ceremoniji u New Jerseyju prošlog vikenda viđen je u šetnji ulicama New Yorka. Glazbeni producent, 39-godišnji Jack Antonoff i 28-godišnja zvijezda serije 'Fosse/Verdon' fotografirani su kako se drže za ruke u romantičnoj šetnji kvartom SoHo na Manhattanu.

Glazbenik benda Bleachers odlučio se pak za predimenzionirano plavkasto-sivo odijelo i upario ga s tamnoplavim tenisicama. A dodao je i bejzbolsku kapu naopako te par naočala.

Stajling Margaret Qualley odisao je glamurom starog Hollywooda, a glumica je bila odjevena u bijelu svilenu haljinu s visokim dekolteom i naborima u struku. Spojila je midi haljinu s crnim Chanelovim ravnim mokasinkama i balonerom krem ​​boje, stilizirajući svoje kovrčave pramenove u glamuroznu na pola podignutu frizuru. Decentno elegantna haljina stilski je podsjećala na dvije minimalističke vjenčanice kojima je oduševila na svom vjenčanju te ih spojila s balerinkama. Nema sumnje, sve popularnija 28-godišnja glumica profilira se kao modni uzor minimalističkih, elegancijom prožetih stajlinga koji odolijevaju trendovima i modnim mijenama.

Vjenčanica Margaret Qualley Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia