ljubimica Amerike

Čista ljepota i elegancija: Margaret Qualley blistala je u dvije vjenčanice

20.08.2023 u 13:17

Bionic
Reading

Zvijezda Netflixove serije 'Maid' i kćer slavne Andie MacDowell i bivšeg modela Paula Qualleyaudala se ovog vikenda za glazbenika Jacka Antonoffa, a za svoj veliki dan odabrala je romantične i ženstvene kreacije

Ljubimica Amerike je sudbonosno 'da' izgovorila u dugoj, bijeloj satenskoj haljini s dubokim dekolteom i golim leđima koja se veže oko vrata. Vjenčana kreacija Margaret Qualley bila je ukrašena srebrnim kristalnim detaljima duž rubova.

Zvijezda Tarantinovog filma 'Bilo jednom... u Hollywoodu' dok je ulazila u dvoranu na Long Beach Islandu, na glavu je dodala dramatičan veo, koji je lebdio na vjetru, a za vjenčane cipele odabrala je bijele balerinke s trakom preko rista.

Njezin odabranik se odlučio za elegantno crno odijelo koje je nosio uz svečane cipele i bijele čarape. Mladenka je kasnije odjenula drugu, romantičnu haljinu mini duljine s naglašenim strukom i ramenima s bisernim gumbima za kopčanje na leđima. Donji dio kreacije sa stražnje strane bogato je bio ukrašen tkaninom koja pada u slojevima. Obuću nije mijenjala, za ples i druženje s brojnim slavnim uzvanicima odlučila se ostati u balerinkama.

Glumica je nesuđena balerina s manekenskom karijerom - baš kao i njena majka prije holivudske slave. Debitirala je 2011. na njujorškom Tjednu mode na reviji Alberte Ferretti, snimila kampanje za Valentino, Chanel i Ralph Lauren, a onda se zainteresirala i za glumu. Pohađala je tečajeve glume na londonskoj Kraljevskoj akademiji dramskih umjetnosti, debitiravši na velikom platnu 2013. malom ulogom u filmu 'Palo Alto' Gije Coppole.

Vjenčanica Margaret Qualley Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svoje profesionalne ambicije usmjerila svijetu glume. Od tad se pojavila u nizu projekata koji spajaju glumu i modeling pa je tako postala zaštitno lice video kampanje francuskog modnog brenda Kenzo koju je režirao slavni Spike Jones.

zaručili se prošle godine

Vjenčali se Margaret Qualley i Jack Antonoff, na slavlje stigla brojna zvjezdana imena

Pogledaj galeriju

Ljepota i gracioznost donijeli su joj i laskavu titulu ljubimice Amerike, a svoj svadbeni trenutak je 'nagovijestila' kad je prošetala pistom u vjenčanici na modnoj reviji Chanel u jesen 2021. u Parizu, bacivši buket na kraju revije.

LIJEPE I ŽENSTVENE

U ove chic vjenčanice svaka bi se mladenka mogla lako zaljubiti

Pogledaj galeriju