tako chic

Odlična haljina i još bolje cipele: Ovaj udoban model dostojna je zamjena balerinkama

30.10.2023 u 20:45

  • +5

Jack Antonoff i Margaret Qualley

Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ravni modeli cipela vodeći su trend ove sezone, a lijepa Margaret Qualley pokazala je odličan model za jesen, dostojnu zamjenu vječnim balerinkama

Zvijezda Netflixove serije 'Maid' i kćer slavne Andie MacDowell i bivšeg modela Paula Qualleya krajem kolovoza udala se za glazbenika Jacka Antonoffa i tom prilikom oduševila stajlingom koji je bio oličenje minimalizma chica. A o njezinom izboru balerinki uz vjenčanu haljinu pričalo se danima.

I u kasnijim pojavljivanjima Margaret je nastavila oduševljavati modnim minimalizmom, baš kao i u nedavnom izlasku sa novopečenim suprugom.

Naime, 29-godišnja glumica Margaret i njezin suprug, 39-godišnji pjevač i producent Bleachersa, koji je inače blizak prijatelj s Taylor Swift, sa slavnom pjevačicom su proslavili izlazak singla 1989. (Taylor’s Version) i to odlaskom na večeru u restoran 4 Charles Prime Rib.

zaručili se prošle godine

Vjenčali se Margaret Qualley i Jack Antonoff, na slavlje stigla brojna zvjezdana imena

Pogledaj galeriju

Par je snimljen kako nakon večere zaljubljeno šetaju ulicama Velike jabuke, a Margaret je oduševila modnim izborom u tamnim bojama. Chic vunenu haljinu visokog struka i bez rukava s detaljima gumba sa strane podigla je zavezanim džemperom preko ramena i torbicom sa zlatnim detaljima.

No, najviše pažnje privukao je, i ovaj put, izbor cipela. Umjesto klasičnih čizmi ili cipela na petu, Margaret je i ovog puta pronašla odličnu alternativu ravnih potplata. Ovog puta, umjesto balerinki, izbor je pao na ravne, crne cipele s vezicama, dovoljno chic da podignu svaku kombinaciju, a dovoljno nenametljive da idu uz svaku haljinu i hlače, uz istaknutu udobnost. Nema sumnje, ravni modeli cipela vladajući su trend ove sezone.