LANA BANELY:

'Zbog obitelji bih se odrekla karijere'

12.03.2011 u 10:05

Bionic
Reading

Sportska novinarka i bivša prvakinja u taekwondou priznaje da planira veliko tradicionalno vjenčanje s bivšim nogometašem Andyjem Barom te uživa u ulozi klasične domaćice koja kuha i sprema da bi njenom muškarcu bilo ugodno

Velika ljubiteljica sporta i modnih događanja Lana Banely nikako ne uspijeva dovući dečka Andyja Baru na modne revije. Ipak, za nepojavljivanje na Fashion.hr-u imao je valjan razlog, jer trenutačno je u Engleskoj, gdje je odveo kapetana hrvatske reprezentacije do 16 godina zbog probe u Tottenhamu. Da su priče o razlazu poznatog para samo neutemeljeni tračevi, Lana je još jednom potvrdila priznavši da mašta o velikom vjenčanju.

'Mi smo već kao mala obitelj i sve je zajedničko. Imamo planove, a kad će se ostvariti, vidjet ćemo. Već funkcioniramo kao da smo u braku. Jedino još želimo napraviti veliku feštu za prijatelje, a to kad bude, bit će. Tek mi je 25 godina i nikamo mi se ne žuri', kaže Lana, dodajući da joj je u vezi najvažnije uzajamno povjerenje i podrška. Priznaje da je jako tradicionalna, pa se dobro osjeća u ulozi domaćice.

'Većinu stvari sama obavljam, i to mi odgovara, tako sam se postavila - volim skuhati volim počistiti i volim da njemu bude ugodno', priznaje mlada voditeljica, koja zbog promjena na HTV-u ima više obaveza nego ranije, no usprkos svemu tvrdi da bi se tim poslom najradije bavila sljedećih dvadeset godina. S druge strane, ne libi se priznati da bi se zbog obitelji bez puno razmišljanja odrekla karijere. Ipak, oprezno zaključuje:

'Nisam tip koji voli praviti velike planove jer se na kraju uvijek izjalove.'