TKO SE ZADNJI SMIJE...

Zbog neuredne bob frizure bila je predmet sprdnje na dodjeli Oscara: Halle Berry tvrdi da je sve bila samo šala

01.05.2021 u 12:06

Bionic
Reading

S neopisivom lakoćom Halle Berry je prihvatila sprdnju na društvenim mrežama na račun frizure s kojom je stigla na ovogodišnju dodjelu Oscara. Imala je i više nego dobar razlog, jer dugi uvojci još uvijek krase njenu glavu

'Oscar bob... samo sam se šalila', napisala je Halle Berry na Instagramu i objavila fotografiju na kojoj se zrake sunca prelamaju preko njene glave i prate liniju dugih uvojaka kose.

Duga plavo-smeđa kosa raspuštena preko ramena 54-godišnje glumice u potpunoj je suprotnosti od kratkog i raščupanog boba sa šiškama, frizurom s kojom je Berry iznenadila sve na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara.

Objava glumice da zaprvo nije srezala svoju dugu kosu, unatoč 'evidentnim dokazima' njene frizerke, izazvala je različite reakcije njenih pratitelja.

'Nemoj to više nikad raditi', napisao joj je jedan pratitelj, dok drugi tvrdi da u njen kratki bob nije povjerovao niti sekunde.

'Izgledaš prekrasno s bilo kojom frizurom', laskao je glumici netko od obožavatelja.

  • +2
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Chris Pizzello/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odvažna frizura slavne glumice na crvenom tepihu je u noći Oscara nadahnula brojne memove, a inspiraciju za ovu frizuru korisnici društvenih mreža tražili su u cijelom spektru slavnih osoba i filmskih likova, od Josha Harnetta i junakinje serije 'Fleabag', preko Willyja Wonke (Tvornica čokolade) do šiški Beyonce iz 2014. godine.

Glumica je ovog tjedna prihvatila sprdnju na svoj račun i retvitala glupi video u kojoj je oponaša bradati mušarac s bob perikom.

Nakon nove objave teško je reći je li emotikon 'plačem od smijeha' bila reakcija na njegovu duhovitost ili povod treba tražiti u staroj narodnoj 'tko se zadnji smije, najslađe se smije'.