NIJE JOJ LAKO

Zbog koga Vanja Mamić pati već mjesecima

23.11.2012 u 11:42

Bionic
Reading

Kad joj je u rujnu 17-godišnja kćer Nina otišla na studij u Italiju, Vanji Mamić dogodila se velika promjena u životu. Za tportal otkrila je kako ona i Nina liječe tugu zbog razdvojenosti

Zbog besprijekorne linije i posebnog smisla za modu, plijenila je Vanja Mamić, bivša supruga Zorana Mamića, nemalu pozornost na modnoj manifestaciji Dreft Fashion Week Zagreb održanoj u četvrtak navečer u zagrebačkom Hypo Centru.

Odjevena u ležerne sive hlače do pola listova, uz koje je nosila nimalo ležerne, već upravo ubojite crne štikle, te prozirnu majicu i mali sako, Vanja Mamić dokazala je da seksipil i ljepota ne blijede ni nakon četrdesete.

No nisu moda i ljepota, pa niti jahanje kojim se bavi, ono što najviše zaokuplja Vanju Mamić u posljednje vrijeme. Najviše misli na kćer koja se odselila na studij u Italiju, pa se liječe neprestanim SMS porukama, 'vise' na Skypeu, dopisuju se.

'Malo je ona tu, malo sam ja tamo. Evo, baš putujem sljedeći vikend. No u svemu tome osjećamo neku novu, drukčiju, možda čak i jaču povezanost. Ona je i dalje prisutna u svemu što ja radim, ja sam prisutna u svim njezinim predavanjima, znam svaki dan što radi, što crta, naši životi su ostali jednako isprepleteni, čak mi se čini i više nego prije', otkrila nam je Vanja uoči revije svoje omiljene dizajnerice Kristine Burje čije kreacije rado nosi i koju dođe podržati ma gdje se predstavljala.