BEZ HAPPY ENDA

Zbog čega slavni brakovi traju sve kraće?

02.03.2012 u 13:10

Bionic
Reading

Malina Grahek, Jelena Perčin i Pamela Ramljak samo su neke od slavnih faca koje su stale pred oltar vjerujući kako je 'da' bio zauvijek, međutim čini se kako slavni brakovi traju kraće no ikad

U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se raspao gotovo svaki četvrti brak, a u nekim sredinama i svaki treći. Tim statistikama svakako pridonose i brakovi slavnih osoba koji traju sve kraće.

Ana i Dijan

Kada su u rujnu 2009. uz Aninu najdražu pjesmu 'Do posljednjeg daha', poznati duet Nene Belana i Zorice Kondže, Ana Gruica i Dijan Jahjefendića izmijenili bračne zavjete pred matičarom u Livnu, vjerojatno nisu ni slutili kako će samo godinu i pol kasnije njihovoj bračnoj sreći doći kraj. Njihovi prijatelji tvrde da treća osoba nije razlog ljubavnog kraha, već je riječ o međusobnom neslaganju. Ona, ipak, više nije zaštitno lice njegova fitnes-centra, tako da su prekinuli i poslovnu suradnju. Ana se nakon manekenske karijere posvetila kazalištu, a u posljednjih godinu dana imala je pet premijera. Dijan je pak više volio voditi miran život, a Ana koja je uvijek raspoložena za razgovor, sada zajedno sa suprugom šuti o pravim uzrocima kraha.

Najskuplja svadba 2010.
Kada su prije nešto više od godine dana Malina Grahek i Josip Šelendić uplovili u bračnu luku, vjerojatno nisu ni pomišljali da će njihovoj sreću vrlo brzo biti kraj.

U studenom 2009.godine, 21-godišnja Malina Grahek udala za tada 32-godišnjeg Josipa Šelendića. 

Malina i Josip

Svadba je bila kod matičara dok je manekenka bila u trećemmjesecu trudnoće. U rujnu 2010. vjenčali su se i u crkvi uzagrebačkim Remetama, a nakon toga s petstotinjak gostiju slavili nagolf terenima u Zagrebu u šatoru od 1.000 četvornih metara.
Šelendić je svadbu navodno platio čak dva milijuna kuna čime je njegovo vjenčanje s Malinom postalo jedno od najskupljih u Hrvatskoj. Nakon samo dvije godine braka, Josip je priznao kako će podnijeti papire za razvod braka. Razlog tome je što se Malina na rođendanu obiteljske prijateljice napila i navodno ljubila s njegovim prijateljem te posvađala s uzvanicima. Sve se to zbivalo dok joj je suprug bio u Kataru, gdje ima građevinsku tvrtku.

Jelena i Kristijan

U prosincu 2008. Jelena Perčin izmijenila je bračne zavjete s dečkom Kristijanom Babićem u zagrebačkoj Palmotićevoj ulici. Preko bijele vjenčanice, tada 27-godišnje Jelene nazirao se trudnički trbuh, a na vjenčanju je bilo 60-ak najbližih prijatelja. Početkom 2011., glumica i ugostitelj objavili su kraj braka u kojem su dobili kćerkicu Lottu, jer su navodno shvatili da ne mogu biti sretni zajedno. Iako službeno nisu predali papire za razvod, lijepa glumica s trogodišnjom kćeri živi odvojeno i demantira mogućnost povratka suprugu.

U studenom 2008., lijepa feminemka Pamela Ramljak udala se u Beču za četiri godine starijeg Stojana Rakića, inženjera telekomunikacija i elektronike, koji tamo živi i radi. No njihov brak je potrajao tek nešto više od godine dana.

Pamela Ramljak


'Mislila sam da ću sa Stojanom ostarjeti, no bilo bi nam mnogo teže da smo imali djecu i da smo samo zbog njih ostali zajedno. Ako ne mogu imati muškarca koji me potpuno podržava, radije ću biti sama', rekla je tada za Gloriju i kao razlog kraha braka navela suprugovo nerazumijevanje njezina posla koji uključuje nastupe i putovanja diljem bivše države, zbog čega nisu mogli biti zajedno koliko su htjeli. Nakon razlaza sa suprugom spala je na samo 48 kilograma i okrenula se duhovnoj obnovi.

Redatelj Danilo Šerbedžija i producentica Lavinia Stubbs rastali su se nakon samo dvije godine braka u kojem se rodio njihov sinčić Ivan.

Danilo i Lavinia

'Istina je, Lavinia i ja se razvodimo. Problem je u meni pa je logičan korak bio da podnesem zahtjev za razvod braka. Ne bih želio da se stekne dojam kako je to bila njezina volja i da je ona za išta kriva, jer to nije istina i to neću dopustiti. Nema tu nikakve senzacije, sve ćemo riješiti sporazumno, jer nema nikakve potrebe da se povlačimo po sudovima. Zahvalan sam joj na ljubavi kojom je njegovala naš brak, a i na razumijevanju koje je pokazala sada kada proživljavamo i ove teške dane', izjavio je tada sin slavnog glumca te ponovio kako im je najvažnija dobrobit njihova sina.