TV VODITELJICA OTKRILA

Zbog čega ćemo Antoniju Mandić viđati u čipki?

16.03.2013 u 13:26

Bionic
Reading

Uvijek raspoložena voditeljica i urednica RTL-ova talk showa 'Studio 45' redovito dolazi na Fashion.hr, a kako je imala slobodnu noć, u društvu prijateljice Jasmine Bagarić došla je pogledati revije domaćih dizajnera

'Poznajem ljude koji su radili organizaciju ovog događanja i jako se potrudili oko svega, pa sam im došla dati svoju podršku. A zanima me i što je novo smislila Martina Felja, kao i eNVy Room koje neko vrijeme nisam vidjela', rekla je Antonija Mandić.

Zapitali smo je što je novo u njezinu ormaru za nadolazeće proljeće.

'Odjevam se vrlo neplanski i nikad ne kupujem ciljano. Naravno, pratim koje se boje i stilovi nose te pokušavam to uklopiti u svoj stil modnim detaljima i dodacima. Ali nemam sad nekakav popis što npr. moram kupiti ove sezone', rekla je Antonija.

Je li primijetila kakav modni novitet koji joj se sviđa?

'Pa da, definitivno bi to bila čipka. Što više, to bolje', kroz smijeh kaže TV voditeljica.

A što na muškarcima može odbiti Antoniju?

'Rekla sam puno puta i ponovit ću opet da ne volim vidjeti muškarce u trenirkama i tenisicama radnim danom, osim ako su profesionalni sportaši. Sve ostalo prolazi... Bitno je da je čist! Ali sviđa mi se npr. ako neki frajer zna nositi odijelo, to mi je savršeno vidjeti', ispričala je dodavši da joj je daleko najvažnije da je zabavan i duhovit.